Колку имаш за симнување? Јас бавно слабеам ама и малку имам за симнување . Во секој случај многу намалив на обем , али ми одговара режимот , не го гледам како диета.
Не, еден тип на протеин. Со јајце млечно не. Кога јадеш пример пржени пиперки со урда, можеш и јогурт или кефир една шоља. Не дека е страшно де, ама не е пожелно комбо. Вечерав една палачинка, ама лапнав и еден домат, каква комбинација. Се гледа пмс-то од далечина.
36/90 Јх Д:праски две Р:макарони со доматен сос и салата малку В: торта (Вчера ми беше лошо, ме фати мигерена и често така кога ме боли премногу и повраќам, не сум ни многу спиена и ми е страв како ќе го издржам овошниот ден, некако сум истоштена. Ама ајде храбро)
Хај, ден 74 скробен. И што да јадам цело сабајле се мислам . Вчера малце утнав пошто за ручек јадев туна со кромид, пиперки и салата, а за вечера пак, неколку ќофтиња и пиперки и лук и салата. Таква беше приликата, иако си чував пола од туната ама па и јас сум човек... Не можам дотолку да се устручавам. Туку, да си напрам ориз, ем брзо, ем лесно, ем го обожавам. Сеуште сум минус осум. Да заокружиме на 10 до крајот и ќе бидам пресреќна. Шестка да видам! Мада кога бев средна школа со 65 кг мислев дека сум огромна. Смешки
Баш напротив, ќе ти годи овошниот ден. Витамини еден куп. Вметни бадемчиња или лешничиња и за вечера една огромна салата. Најлесно се осеќам на овошен, другите дена се осеќам како балон. И не го мразам веќе.
Здраво Јас не знам што со себе и јадењето, па затоа си викам ајде да се вратам на старата добра ун. Многу сум подуена, а немам многу вишок некој 4-5кг. за кој што јас мислам дека се вишок и ме нервираат А најмногу подуеноста ми пречи како трудница сум после јадење Ден1: Д: две праски и еспресо Р: тиквичка со патлижан, пиперка една лажица урда, едно јајце, маслинки и сусам. В: салата со тиквичка и зелка Во меѓувреме пијам лимон и ѓумбир и многу водаа Се надевам подуеноста ке ми ја снема
Добредојде девојко Ефекти сите имаме за недела дена ќе ни се пофалиш и ти можеби и побрзо зависи... Да ти дадам совет :не се мери секоја ден преку еден Овошен пример и запамти наутро, оти ако испиеш 3л вода а си исфрлила 2 тоа 1ке го каже вагата Добредојде, можеби нема одма ама ќе се нормализира и подуеноста.. Избегнувај храна што ствара гасови.. Зелка, грав, компир 57/90 Овошен 9/12 Добро утро девојки Почнав со вежби па вода, кафе, лубеница и круша и толку не ми се јаде... Околу 5 една салата XXL ќе каснам(зелка, морков, цвекло, круша и краставица) Со нетрпение го чекам водниот па да се мерам
barem 5 kila sakam... pred dve nedeli ja drzev Zan mitrev i oslabnav samo 3 kg..ama se vrativ imam mng zadrska na tecnosti a i periodov ne sum fiziki aktivna zaradi zdravsteni problemi... kilazava duri u depresija me frla se nadvam deka ke imam rezultati
Знај дека брзо губење на килограми значи и брзо враќање на истите, немој да очекуваш големи резултати преку ноќ. Биди упорна и издржлива, резултатите сами ке си дојдат.
Јас кога сум таква си јадам на помало растојание од два часа, не знам зошто ви е тешко на два часа да каснуваш овошје , зеленчук , бадеми , лешници, суво овошје , чиа ... толку многу избор има
37/90 Овошен Јаболки две Две сливи Една праска Една банана На интервали јадење. Немав потешкотии се океј си помина. Точно 69кг
Хај Ден 75 ти, јаглехидратен. П: Диња Р: Ѓеврек со малце кечап В: парче торта и чоколадно какао Со килажава си стојам , ама ако. Битно не се зголемува. Реално јас замислував дека чоек да е два и пол месеци на диета и да вежба, ќе има огромни резултати ама не, за сѐ си сака време и треба големо трпение, башка метаболизмов мој е желче. Ама па и не се дебелам наеднаш, така си се тешам . Да ја завршам диетава и ќе ви пуштам слики . Туку, стресен ми е периодов, денес ептен ми се јади, не од друго, туку од нерва.
3 /90 2 сливи Макарони со кечап За вечера исто ,зашто не јадам благо @babybubu не се секирај и јас сум истата , сепак ја почнав и ќе терам некако Ке се бодриме на темава , а и ќе ги пратиме на тие што се упорни и се при крај
Ме нервира тоа што ич не сум дисциплинирана, таман ќе почнам еден месец ќе издржам и правам утки... а мора да симнам 10тина кг, неможам да се трпам вака.