Ако мислиш на варена зелка, можиш. И во протеински како манџа со месо, а во скробен да не е само зелка искомбинирај плус со нешто, компир или ориз.
Да на варена мислам или со повеќе ориз ќе ја направам или со компир салата за скробен ден. А утре на мени човтиња во доматен сос
63/90 Скробен П:напиток и грозје Р:граше и салата В:пола+дупло салата Вечера се мерев по водениот вагата ми покажа 87кг супер е до 85да стасам за овој месец таман ќе ми биде... Сега за сега само - 8 ама јас сум крива грешки некогаш свесно си дозволував.... Ќе чекам да ми помине менз.па пак ке се мерам сега како буре се осеќам 2ден ми е
Не се мери пред менз јас така се мерев пред менз и вагата иста бројка ми покажуваше од последните 10-15 дена, ми дојде па после круг од 4 дена се качив на вага и ми покажа минус 3 кг дури не ми се веруваше колку задршка на вода организмот може да направи
Денес 5/90- протеински ден Појадок 2 праски Ручек- пилешки ќофтиња со салата Вечера- незнам Се мерев сабајле и се зачудив дека имам -1кг за 4 дена, што е супер. Се надевам така ќе продолжи да паѓа килажата. Како и да е важно ми е да ја истерам до крај диетава, да не забушавам како што си знам да си правам. П.С. кој ден беше воден ?
29 ден бејбибуби Браво за изгубениот кг , само продолжи напред Може да ми кажеш какви се тие пилешки ќофтиња?
Ги има во Тинекс од таму си ги купувам. Сакав да прашам дали смеам да јадам павлака во протеински ден?
Хај, ден 80ти овошен Нерва на најјако, фатив извежбав па ајт се стабилизирав малце. Цело време гризам едни бадемчиња, лубејнца не знам ни сама колку кг изедов Демек требаше да добијам денес ама очигледно не... Така да, ќе си потрајт лудилово Имам банани и диња. И за секој случај едно огромно цвекло. Планирам така да го гризам, не го прам салата, ама ова зборувам ептен ако ме спука криза. Со лесно на сите! Павлака не се препорачува
Не. Само кисело млеко и јогурт. Гледам дека пилешко ќе јадеш денес - аналогно на тоа, денес ни јогурт ни кисело млеко не можеш. Патем не може да не знаеш што ќе вечераш. Пола од ручекот треба
42/90 Протеински Д:две сливи Р:плескавица+зеленчук+лебче В:половина Морам да си признаам дека испив и една чаша кока кола Ама вечерта испешачив многу така да сигурно се пребило
Јас сега завршив со турбото... Пред тоа бев 88кг па 90и почнав турбото сега сум87... Очекував повеќе ама сега последниов Воден пак ќе држам турбо
Јас сум надвор од секоја контрола и вратив 1,5 кг ужас Некако и немам ни мотивација , сакам да се налапам од се пто ќе видам
Мене кога ме фаќа криза јадам дозволено....грешка е голема ама бар е дозволено.... и нема да ти бега умот по нешто друго
43/90 Скроб Д:една банана Р:печени компири и мешана салата В:само салата (бев преуморна од на работа за да готвам било што)