Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. anny23

anny23 Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    11
    fima ti si moj covek .... prodolzi taka ke se konsultirame za eventualni precki :) pozzz

На fima му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Луѓе прееска бев на преглед ми земаа брис од грло инфекцијата т.е бактеријата е уништена,утре последните 2 антибиотици ги пијам и толку завршувам! на некој начин до сега се трудев да не мешам јадење и не се поправив многу...така да во сабота ќе држам овошен ден и недела воден ден онака да се прочистам пред да почнам стварно да ја држам...и од понеделник по регулатива опасна.Јас сакав и сега да ја држам но лековите отвараат огроомен апетит и едвај се издржуваше.Ако има некој од понеделник да ја почнува,нека с ејави заедно да се тешиме! и до сега ја држев но не доручкував овошје...! поздрав!

На volsebna му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marinastojceska

marinastojceska Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечки јас се малтретирам со диети последниве 5 години и навистина ослабувам ама малку да се опушамтаам и веднаш се поправа се сум пробала уште оваа диета не знаци од вита клуб од апчиња за слабеење херба лајф,слим лајф се се се апсолутно и сега усте ова ај помогнете кажете искуството како иде дали брзо се слабее итн,,,,,поз многу,,,,,

4. alekcoki

alekcoki Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    31
    Здраво дечки јас се малтретирам со диети последниве 5 години и навистина ослабувам ама малку да се опушамтаам и веднаш се поправа се сум пробала уште оваа диета не знаци од вита клуб од апчиња за слабеење херба лајф,слим лајф се се се апсолутно и сега усте ова ај помогнете кажете искуството како иде дали брзо се слабее итн,,,,,поз мног

Ако си одела у вита диет клуб , овоа ти е скоро па иста , само шо можеш и по парче леб за ручек друго тие се исто :)))

5. waRRioR.Zina

waRRioR.Zina Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    Нутриционист ја ќе ја почнувам од понеделник пак, многуу прекршоци правев овие 2 недели бев болна па добив и триста глупости па слави па родендени и се ми се фати така да од понеделник почнувам со протеинскии.... Ајде со нови сили пак :D

6. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    еј да ве прашам дали овошјето за доручек ЗАДОЛЖИТЕЛНО е да се јаде???? затоа што јас многу патии станувам касно и немам време за доручек и право ручам.. ???

7. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Задолжително е овошје сабајле,но истово и мене понекогаш ми се случуваше,да не доручкувам и директно да ручам..
    Ама не е добро вака сепак..треба да почне денот со овошје.

Гледај да стануваш барем малце порано,инаку нема да има голем ефект мислам дека,јас почнав порано да станувам зошто немаше смисла веќе еден период,директно на ручек одев и така..
    Пробај порано стани,ако не јади директно ручек,како сакаш :)

8. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    ајде заедно одиме до победа над бели фетс! поздрав!:D

9. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Денес скроб ... ориз и компири печени за ручек. Каснав и малку риба, овој циклус ептен лошо го почнав вчера едно парче леб повеќе, денес риба, ама ајде ќе си простам и од утре нема веќе. Ќе си го држам и водниот ден, колку ќе издржам незнам, ако не успеам во овошен ќе го претворам. И после водниот пак ќе се измерам, да видам дали нешто сум симнала оваа недела. Вечер пак компири и ориз. :)

10. anny23

anny23 Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    11
    mh mh mh kako si se najadov stek i salata utre grasok mh mh mh da zivee un dietata :)

11. varsa

varsa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    3
    Еве најнова диета, само за предлог...

- Нова диета, морков, цвекло и компир.
    + Да се вари или да се пече?
    - Јок, да се копа!

Поздрав. ;)

12. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    хахаха.. иначе тоа за овошјето беше само неколку дена од утре ќе доручкувам, фала сепак :)

13. mau5

mau5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Сакав да прашам, дали воопшто сите видови на бонбони не треба да се смукаат, или може барем оние што се од мента? Бидејќи, мислам дека е дозволено да се џвакаат мастики без шеќер, мислам дека не би имало проблем доколку смукам само бонбони од мента, или пак да?? Помош!! :)

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Шмокај си мента бомбони, не е толку страшно. Поарно две бомбонби отколку пакетче смоки.

15. mau5

mau5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Фала на одговорот. :))

16. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    денеска ми беше првиот овошен ден, добро го поминав, неколку портокали, лимонада, 2 банани и малку лешници, и испив мн вода денеска, се чувствувам лесно и убаво, и пред легнување една лажица мед

17. jockaa

jockaa Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    4
    Sakav da prasam koga sum na ovosen den moze li da pijam sokovi no ne gazirani?fala od napred

18. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    samo svezo cedeni bez seker, i kompot bez seker

На jockaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Јаглехидратиии јухууу :D за ручек варени макарони со вегета оти кечап не можам повеќе да смислам :D и за вечера ќе видиме што ќе биде. :)

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Мене денеска ми е овошниот, ќе го издржам со сигурност.
    Поручав едно јаболко и нескафе, до после имам банани, круши, портокал и пак јаболко.
    Млекото и многу вода ќе ми го намалуваат апетитот.

На milosavljevski му/ѝ се допаѓа ова.