Луѓе прееска бев на преглед ми земаа брис од грло инфекцијата т.е бактеријата е уништена,утре последните 2 антибиотици ги пијам и толку завршувам! на некој начин до сега се трудев да не мешам јадење и не се поправив многу...така да во сабота ќе држам овошен ден и недела воден ден онака да се прочистам пред да почнам стварно да ја држам...и од понеделник по регулатива опасна.Јас сакав и сега да ја држам но лековите отвараат огроомен апетит и едвај се издржуваше.Ако има некој од понеделник да ја почнува,нека с ејави заедно да се тешиме! и до сега ја држев но не доручкував овошје...! поздрав!
Здраво дечки јас се малтретирам со диети последниве 5 години и навистина ослабувам ама малку да се опушамтаам и веднаш се поправа се сум пробала уште оваа диета не знаци од вита клуб од апчиња за слабеење херба лајф,слим лајф се се се апсолутно и сега усте ова ај помогнете кажете искуството како иде дали брзо се слабее итн,,,,,поз многу,,,,,
Здраво дечки јас се малтретирам со диети последниве 5 години и навистина ослабувам ама малку да се опушамтаам и веднаш се поправа се сум пробала уште оваа диета не знаци од вита клуб од апчиња за слабеење херба лајф,слим лајф се се се апсолутно и сега усте ова ај помогнете кажете искуството како иде дали брзо се слабее итн,,,,,поз мног Ако си одела у вита диет клуб , овоа ти е скоро па иста , само шо можеш и по парче леб за ручек друго тие се исто ))
Нутриционист ја ќе ја почнувам од понеделник пак, многуу прекршоци правев овие 2 недели бев болна па добив и триста глупости па слави па родендени и се ми се фати така да од понеделник почнувам со протеинскии.... Ајде со нови сили пак
еј да ве прашам дали овошјето за доручек ЗАДОЛЖИТЕЛНО е да се јаде???? затоа што јас многу патии станувам касно и немам време за доручек и право ручам.. ???
Задолжително е овошје сабајле,но истово и мене понекогаш ми се случуваше,да не доручкувам и директно да ручам.. Ама не е добро вака сепак..треба да почне денот со овошје. Гледај да стануваш барем малце порано,инаку нема да има голем ефект мислам дека,јас почнав порано да станувам зошто немаше смисла веќе еден период,директно на ручек одев и така.. Пробај порано стани,ако не јади директно ручек,како сакаш
Денес скроб ... ориз и компири печени за ручек. Каснав и малку риба, овој циклус ептен лошо го почнав вчера едно парче леб повеќе, денес риба, ама ајде ќе си простам и од утре нема веќе. Ќе си го држам и водниот ден, колку ќе издржам незнам, ако не успеам во овошен ќе го претворам. И после водниот пак ќе се измерам, да видам дали нешто сум симнала оваа недела. Вечер пак компири и ориз.
Еве најнова диета, само за предлог... - Нова диета, морков, цвекло и компир. + Да се вари или да се пече? - Јок, да се копа! Поздрав.
Сакав да прашам, дали воопшто сите видови на бонбони не треба да се смукаат, или може барем оние што се од мента? Бидејќи, мислам дека е дозволено да се џвакаат мастики без шеќер, мислам дека не би имало проблем доколку смукам само бонбони од мента, или пак да?? Помош!!
денеска ми беше првиот овошен ден, добро го поминав, неколку портокали, лимонада, 2 банани и малку лешници, и испив мн вода денеска, се чувствувам лесно и убаво, и пред легнување една лажица мед
Јаглехидратиии јухууу за ручек варени макарони со вегета оти кечап не можам повеќе да смислам и за вечера ќе видиме што ќе биде.
Мене денеска ми е овошниот, ќе го издржам со сигурност. Поручав едно јаболко и нескафе, до после имам банани, круши, портокал и пак јаболко. Млекото и многу вода ќе ми го намалуваат апетитот.