45/90 Овошен Пропаднат.. Не си купив овошје од вечерта, на работа во тоа продавничката цело овошје беше лом, расипано, и на крај цел ден го изгурав само со бејкролс солени. Не е океј, ама стварно ете не знам шо ми стана дали мрза од вечер да се спремам да купувам не е океј.. Ама ај бар сабајлево ко се вагав немаше некоја голема промена во килажата беше 69.2 Вчера отидов да проверувам крв пола саат ни вена можеа да ми најдат ни ништо се скапавме мачење. Цела сум со модринки од неуспешните покушаи и сега оставивме за петок односно за утре. Откако ќе ги добијам резултатите сакам да почнам некои лесни вежби за зацврстување да правам затоа што многу ги осеќам ослабените делови меки и како виснати. Така да тоа е тоа накратко.
Изнапиј се вода пред да одиш наредниот пат, можи си била дехидрирана малце. Јас вежбам цело време, ако сакаш пиши ми ЛП ќе ти препорачам некој вежби. Ден 83 јаглехидратен П: банана или диња Р: макарони со вчераспоменатото лутиче и салата крастајци В: парче роденденска торта и чоколадно какао без шеќер како замена за чоколадото демек Да ја завршам диетава, па ќе се боцнам и јас за крвна слика, чисто информативно.
Хај, ден 84 и минус 9 кг за мене Не се премногу де, ама јас пишав уште на почетокот, колку и да ослабам ќе сум среќна, само да се оддалечам од 80 И ете бидна. Денес овојше ол деј лонг, а ќе имам гости, изнакупив прекалорични грицки за нив и торта праев, ама ќе си јадам јас лубејнца. Нешто ми сте тивки
Денес 9/90 Протеински. Се мерев сабајлево после овошен ден, и уште сум на тој 1кг изгубен. Незнам дали така треба да биде, дали е рано ама океј се чувствувам. Немам подуеност, апетитот ми е намален и тоа е добро. Некако како и во обем да сум намалена. Се надевам денес ќе издржам да си истерам протеински, дека на работа колешка ќе части за роденден торта и пица.
66/90 Протеински - Вчера П:кафе и јаболка Р:пилешки прсти и краставица +супа В:прсти(пола) +тиквички и модри патлиџани поховани + чаша вино(гости имав) Денес 67/90 Скробен П:зелен чај и банана Р:компири салата+краставица В:исто Продолжувам со вежбите паузирав неколку дена заради мензис
Здраво дејчиња Треба да добијам....се осеќам ко слон. Морам да намалам јадење веќе не слабеам со оваа количина на порции.... Леле бее па јас не знам да јадам ко нрмално девојче.... оффф ќе се намачам со тоа па јас незнам да јадам нормално....ќе морам да се ставам на повеќе салати....на тон салати да нема место во стомаков заааа...на пример компирчиња...денес скробен ден ејјј абе сите денови ги сакам...ама се прејадувам. Офффффф леле се изнапишав, ај чао одам да јадам "помалку"
Знам дека е кај индувудуално ама дајте мотивација, за колку време да очекуваме барем минимален резултат, од тие што ја држите диетава подолго време?
пошто нема многу да ме дружат во мотивација ке ве дружам јас вас иако не е ун моето доста слично секој ден овошје за појадок една ден протеини друга ден овошен ден ова ми се покажало најефикасно некогаш и некој скробен ден само јх ми се скроз исклучени
Na odmor sum veke nedela dena pa mi e tesko stvarno so dietava epten sum nekako gladna.. gresam ama ne se otkazuvam uste malku ostana Denes ovosen
После прв воден ден. Може и без него секако ама јас тогаш сама се уверив. За режимов треба време...ништо не дошло преку ноќ...дај и време на УН да делува
Охооо значи имам доста време до тогаш ... ама штом има ефекти нема откажување. Освен вода и чај во воден ден, смее ли кафе?
Се мислам дали да терам воден ден до пред три дена јадев како канта за ѓубре нема логика ама кога се пребројав 58 ми ден ми е утре