Може само ако сама си направи со лимон и некое чајче....иначе купечко никако.... боље да не тера така и да си продолжи со протеински
Девојки не ми се верува, денеска ми е 21 ден... Се мерев во средата 66 700 а ја почнав со 72 900. Зарем е можно,за краток период да ослабам 6 кила. Не ми се веруваше само ја преместува вагата на друго место да видам дали е точна. Почнав скоро две недели да пијам вода со лимон и ѓумбир. А грешки правам особено кога дете ќе побара помфрит и морам да каснам неколку парчиња
Мецо колку год да те готивам ова е баш против се. Нема да биде тоа воден него јх ден. А тоа а кока кола или швепс исто ти е по шеќерот. Секакви купечки напитоци се исфрлаат за време на диетава.
можете да си сварите дома обичен чај пример од франк од јагода или боровница турете го у шише и у фриздер без шекер секако и пијте да смените од вода
Еден мал совет да дадам. Имено, прв пат кога ја правев УН диетата, после третиот месец се соочив со прекумерен пад на коса. Големи прамени. Точно е дека е здрав начин на исхрана, но телото е навикнато на поголем внес на храна и одеднаш му правиш рестрикција. Земете шампон против опаѓање на коса и користете го редовно. Веќе вториот пат го немав тој проблем. Нема да се јави кај сите, но знам многу луѓе кои се соочија со тој проблем, вклучувајќи ме и мене. Да, прво на памет ќе ти текне тестирања да направиш, меѓутоа се беше регуларно. Така да, немојте да се изненадите од тој ефект. Само редовно користење на шампон против опаѓање. Мене Биоксин форте ме спаси, за една недела ни влакно не ми фалеше. Ама може и коњскиот шампон.
47/90 Скробен Д:ништо Р:салата плус ориз В:компир печен и домат салата Плус колаче едно и леден чај Ми се роди внука, тетка станав па мораше некако да наздравам А инаку деновиве и малку се осеќам ко да забушавам затоа што се селиме во друг стан и сум малку раштркана и со храна и со се
@kostarika Лелее како што бев во еуфорија не знам како се воздржав ама искрено малку ми беше страв да не ми се деси нешто на толку рестрикции
48/90 Јх Д:ништо Р:пица В:вафла Вчера беше таков денот, конечно се преселивме Па скоро и да не ми се фати за душата нешто јадењето од брзање и од све и свашта
Од денес прв ден, ај да видам дали ќе ја додржам до крај, само што вечерав пола од ручекот и вакво ми беше менито денес. 1/90- протеински: Д- неколку смокви, Р- пилешки филети и голема салата домат+кромид и малку марула и рендан морков (успеав ни кришка леб да не каснам) В- пола од филетите од ручек и малку кисели крставички. Планирам да почнам и чаеви почесто да пијам како порано. Денес цел ден бев на вода од напитоци.
Јас ја држев порано и имам ослабено за 6 месеци 24-25 кг. Се сеќавам ја почав 1 Мај и ја завршив некаде крај на октомври. 90+90 дена ја држев и со физичка активност 30-45 минути возење точак, секој ден возење. Благо немав во уста ставено тие 6 месеци. И килажава ја одржав така намалена едно 2години ако не се лажам, после почнав да не пазам и пополека да накачувам пак. Додека ја одржував килажата тие две години повремено планинарев и возев точак кога можев. Муабетот ми е дека мене овој режим на исхрана ми одговара и ми помага да намалам во комбинација со минимална физичка активност. Просечно слабеев месечно 4, 6, некој месец само 3килограми, ама важно слабеев бавно и поплека. Не бев гладна ни уморна, си се решив да пазам. Сега сакам пак ама не знам дали мотивацијата ќе ме држи како тогаш.