што убаво вака ве имам денес па си продолжив по редот како што ми е инаку некни глупо се осекав околу мене сите ми викаа еее што пак сега почна да јадиш е арно си држеше диета шо вака сега еее ништо не бива се осекав катастрофа а од вчера пак сум си по редот и пак ми се врати расположението и гледам дека и не е толку страшно
1,5 вода.,едно мало лажиче рендан ѓумбир и сок од еден лимон или кругови лимон. Кога имам време го правам од вечер другиот ден пијам.,ако немам наутро правам и веднаш го пијам Девојки два пати имам јадено краставица и два пати имам проблем/болки со желудникот. Маже вика не можело да биди од неа дека содржи повеќе вода. 25 ден протеински по се изгледа ова ќе јадам: Д:грозје Р:пилешко + салата + супа В:Пола од ручекот
Кој рече дека ми е тешко да сфатам...јасно ми е мене тоа и јас сум човек што цел живот крка и се мачи со кг, тироидни и остали чуда....
71/90 Скробен П:кафе и банана Р: јанија(јас без месо секако) + патлиџан салата и другарка ми секако е тука
Здраво на сите, ви се приклучувам со диетата . Денес 1 ден: Д: две праски Р: туна и краставица и едно парче леб В: пола од ручекот Имам прашање оризови галети дали може и во кој ден , ако може, исто за палента и таратур ? Многу прашања имам, ама полека ќе се вклопам. Ја држев хроно ми беше ок, сега се решив за ун. Се надевам ќе заслабнам.
Таратур на протеински Палента на јх (се што е во форма на брашно се јаде за јх ден) Оризови гелети за вечера јх
3/90- јаглехидратен ден, омилениот Д - неколку смокви и бев многу гладна си направив мал сендвич, утка ама не можев да се воздржам. Р - кинеска храна, нудли со вариво. В - кафе и палачинка со нутела Утре овошен, нека ми е со лесно
Ај се огрешив, бидна, понатаму поисправно планирам да ја држам, на почеток секогаш ми е тешко строго да се придржувам Ај денес овошен, лесно нека мине.
Две кила качив, претерав! Колку само се намачив да ги симнам... Денес воден ќе терам па од утре од почеток протеински.
Денес 14/90 Скробен Доручек- 2 праски Ручек- леќа, салата + тонус лебче Вечера- половина Туку кажете идеа ја јх. ручек дека до сега најчесто јадев пица и еднаш таљатели со печурки.
Пита со блитва и печурки, спанаќ, со тиква, тиквица, зелка...лебче и патлиџанче, палента и доматен сос, мафинисо тиквица...