77/90 Протеински 1/12 П:чај и банана Р:3јајца, маслинки, домат,краставици и супа секако В:исто ама со 2 јајца
Ехее мецо чекај малку ти! Земете и читајте ја книгата. Не е 500 страни. После диетата се прави 90 дена пАуза иако ти добро се осеќаш на организмот му е шок. Се прави 90 дена одржување, и тогаш се губат кг . Одржување кратки црти , другото земи прочитај во книгата : 1 ден протеин 2 ден скроб 3 ден скроб 4 ден протеин 5 ден јаглехидрат 6 ден витамински Така треба Ама доколку одлучиш поинаку тука сме тр гушкаме
И јас знам дека е грешка што веднаш терам 2 круг. И кој нема многу кг најдобро е да оди по ред ама сметам дека е вака најдобро за мене .... Собирам документи за инвитро и сакам побрзо да направам место за бебе во меше П.с денес 3 ден јх Доручек капини Ручек ке се фурнаринки и зелка Вечера крофнички од апарат
Dali nekoj posle dietava ne prodolzil na odrzuvanje ,jas se mislam sto da pravam imam uste 8 dena sakam da isklucam testo i blago moze li iskustva (okolu 10kg simnav ,momentalna 53kg prezadovolna sum)
79/90 Овошен 3/12 Бокал(ѓумбир, лимон и вода) од синоќа направено, чај, банана, праска и салата за вечера
турбо ун си има одредени денови кога се почнува видете си не е кога сакаш ти 17 46 и другиот незнам кој беше 70 и некој
denes mi e prv voden den, znaci pominav 28 dena...i kilazata mi e -1... odnosno veke dve nedeli si stagniram...a duri jadam i pomalku od so treba
Турбото се држи 12дена пред водниот и оди *Протеински *Скробен *Овошен *Протеински *јх *Овошен По тој редослед и 13от е воден ден 80/90 Протеински 4/12 Појадок.... Кафее и праска Р: таратур(со кисело млеко и печурки и сусам) +јогурт
и јас јадам помалку количински, 24 ден ми е денес а имам само -2 кг.. незнам дали правиме некоја грешка или пак бавно се симнуваат кг. Очекував барем 4-5 до кај 30 ден.. ама изгледа тешко..
Дали после воден ден е можно да се симнат 1-2 кг? Денес ми е 25 ден и сум само -2. Незнам каде правам грешка. Често ми се случува да немам вечера може ли да е тоа проблем?
Изостанувањето оброци го успорува метаболизмот , затоа е подобро малку да каснеш иако не ги се јаде отколку да прескокнеш оброк.
15/90 Д: банана Р: ѓомлезе В: сладолед и еден ред чоколада Досега сум минус 3 -4 кила, ова едново оди и се враќа последниве неколку дена,но одиме понатаму. И јас само да прашам дали ајвар во некој ден може или воопшто не ?