Вчера успешен прв воден ден. Конечно мрдна вагата - 1кг. Денес 30/90 Појадок- 2 праски Ручек- Полнети пиперки само со месо и салата Вечера- пола од ручек Како сте другите, до каде сте? Или само јас сум на Ун моментално
Здраво Џенцки јас се одјавувам ама наскоро почнуваме цела смена на работа да ја држиме(ги мотивира)... Не ја додржав до крај за жал... Почнав јас на работа, малава у градинка а дома ќе рушиме пола куќа и фрка сум да средам се... Резултати има 7кг и 2см обем... Јас сум задоволна
Претпоставув ама мислев за ручек ќе се спасам со нив затоа што макарони и шпагети со кечап ми се баш грди....
Ова ти е добра идеја, да јадиш вакви оброци место класично благо, мсм дека и поголеми резултати би имала. Јас сум на одржување ама секако ќе ја терам пак диетава за некое време и планирам да вметнам ова место благо. А и вкусно е и најдува. Хм па јади си кифли, пица напрај си (кечап, печурки, сусам, оригано или која била друга комбинација со неутрални намирници), ѓевречиња, ете леб со летна манџа и такви некои комбинации, не мора баш макарони и шпагети. Иначе јас си правев макарони со сос од доматно пире, босилек и лукче. Секако можиш и печурки да додадеш. Друга интересна идеја не ми текнува моментално.
Прв ден - недела 13.09 : појадок овошје, ручек печен свински врат и салата, вечера половина од ручекот Втор ден - понеделник : појадок овошје, ручек посна компир манџа и салата, вечера половина ручек Трет ден - вторник : појадок овошје, ручек панцероти со доматен сос печурки маслинки семки, вечера ќе биде некое благце Во комбинација со пешачење, се надевам на резултати
Еве и јас ја почнав денес. Баш ја пролистав книгата и гледам имаат доста интересни рецепти. И да, не е 4 ден овошен туку витамнски, дозволено е овошје и зеленчук.
Дали имате правено модификации на диетата, односно пример за доручек да јадете нешто друго? Не можам да издржам на работа со две овошки а немам услови да ручам
И јас не издржувам со 2 овошки јадам повеќе овошје до 12 часот и не ја држам многу строго. Денес 2 ден скроб Овошје Ориз со салата Пола
Јас сакам да јадам наутро житарки, ама не знам дали ќе ми делува. Порано кога ја држев имаше ефект, сега и со строго држење ништо
Денес ми е 36 ден/ ј.х. До сега во кг имам ослабено само 3/4 кг а во обем имам повеќе. Како да почнат и кг да се топат? Ептен бавно ми оди...