Здраво девојки, после триста режими на исхрана и прекини, од денес повторно се враќам на ун.Наутро топла вода со пола цеден лимон и мед.П: банана со цимет Р: месо со леб и салата В: месо со салата ќе јадам
Mene me interesira, dali dokolku sabajle de pie caj i dorucekot e vo 12h a rucek/vecera 18casot ke ima nekakov efekt?
Под доручек мислиш на овошје? Ако да, мислам дека е престрого да јадиш за прв пат во 6 саатот. Овошје како овошје не држи ситост еден саат а камоли шест. Затоа ако веќе си решила да ја држиш диетава, оди по прописи. Ништо не додавај, ништо не одземај.
Ja imam drzano strikno po redsledot i ima mnogu efekt sega bidejki pocnuvam so rabota i imam samo edna pauza i e neizvodlivo sabajle vo 6 da stanam i da jadam ovosje...
Турбо ун може три пати, по еднаш пред секој воден ден, има точно кога се почнува ама јас не вметнував турбо па не знам, разбарај на темава. Мислам дека има повеќе. Јас имав една симнато ама не ми се свиде и не се ни сеќавам како се викаше точно. Разбарај на плеј стор. Дечки, поминаа два месеци откако ја завршив диетава и имам вратено само 3кг ама да напоменам дека не внимавам многу, многу во последно. Така да, со лесно на сите, не се откажувајте и ќе се дружиме пак за еден месец
Edna mi vika ne kaloricno bilo, se zacudiv.. samo za jaglenohidraten den, nezz ako znae i nekoj drug neka pise, pozdrace
Како го издржувате овошниов ден? До сеа бев ок, сеа сум спремна и фрижидерот да го изедам Да си легнам најубаво, мн ми е тешко...
O Ovosniot mi e najubav samo sledniot den do kaj 11 e problemot gladna sum Me interesira, dali sekoj den smee banana da se jade, kako sto znam go zabavuva slabeenjeto. Inaku jas sabajle na pr.sega Dve casi voda, kakako Vo 12 dve jabolki ili banana so epten malku badem ili kikiritki nema ni 50gr (za da me drzi) i vecer nakaj 6/6ipol rucek/vecera Samo zavikedni imam 3obroka ne uspevam vo tekot na nedelata edna pauza imam Vaga nemrda no obemot se namaluva
Девојки денес ми е 9ти ден, вагата мрдна 1.5кг и толку. Грешка немам направено до сега. За колку време да очекувам да мрдне вагата, или кај секој е различно? Некако многу демотивирачки ми е ова, што едвај тој 1.5кг го симнав и толку...
Реално ич не е малку за недела дена, 1,5 кг. Супер си! Иначе кај секој е различно, јас многу бавно симнував ама и многу бавно качувам. Ќе ја почнам и јас деновиве одново, не за друго, преубаво се осеќав и си имав редослед што, како, кога се јади.