Може да почнам од утре со турбо ун? Колку дена се држи? Што по нејзино завршување? Пак се враќам на старата УН што сум моментално?
Здраво дечки мене денеска ми е 19ти ден на диетата, не расипав се јадев како што требаше и дури и вежбав па на 12ти ден се мерив бев ослабната 3 кила но денеска се мерив пак и имам 2 кила повеќе не знам зошто и вежбам многу и се правам како што треба ај кажете ми дали и кај вас има случено вака? Сега сакам да продолжам со диетата не сакам да расипам но изгубив мотивација поради ова што се случи Има ли кај тебе резултати?
Зелка, марула, тиквица, домат, краставица, спанаќ, блитва, печурки, брокула, авокадо, маслинки, морков, цвекло, кромид...
Повеќе од 5 во денот не, затоа што содржат многу сол, треба да се избегнуваат, ама може ете барем еднаш во неделата.
Zdravo devojki da ve prasham dali nekoja ima iskustvo so dietava dali i pomognalo da si ja regulira menstruacijata?
И јас почнав вчера,па ќе видиме до кога Иначе ја држам по трет пат.Првиот пат намалив околу 15кг за 64дена,Втор пат многу малку а ја држев до крај -8/-9кг. Со среќа на сите! 1ден Протеински Јаболка,Интегрално лебче со сирење и јогурт,салата.За вечера пола 2ден Скробен Пола банана,Компир манџа(само компирите) со 1 парче леб.Вечера немам.Се надевам и не е проблем отпрескокнување на оброк.