Да,јас 3 ден ЈХ Пола банана Макарони со малце кечап и маслинки Трилече,1ред црно чоколадо и мала кроасана 4ден Витамински Засега мандарини Во текот на денот сушена брусница,суви сливи,јаболка,цедеб сок од цитрони
Поздрав диеталки.... Има ли некоја да ја држи диетава и да оди на работа(Во 2 смени),околу спремањето ме интересираше,сакам да ја почнам до сега двапати ја држев.по 2от пораѓај ослабев 25кг сега по 3от за 3м само 8кг и пак ги вратив ама не пазев што јадам поминаа 6м откако ја држев е сега по 20ти планирам да почнам
Почнувам денес... Пробав со здрава храна без леб и сл. но ми смета мешањето ме дуе плус претерувам со овошје, за тоа решив да пробам со УН да се ставам во ред.
Здраво, ден 3 јаглехидратен П: јаболко Р:макарони со сос со доматно пире, босилек и лук В: крофна и црно чоколадо Еве веќе некој период, прам тргни застани со диетава а знам дека ќе има ефект. Затоа еве ме тука, се надевам ќе се дружиме Пишувајте почесто
Здраво женски. Денес ми е успешно завршен трет ден Тоа за мене е успех да не се откажам на првиот ден и да не почнам од утре Како сте со резултати тие што се придржувате на режимот, ајде малку мотивација
Супата не ја заборавај, битна е. Денес овошен и ко за белја прегладна се разбудив. Како ќе се турка денов не знам ама засакав овошни. Порано не можев да го смислам.
I jas ne vecerav, pa imam rezultat. Deneska mi e 59 den. Vcera bev na voda. Posle 2 vodeni dena izgubiv 10 kilogrami i sum zadovolna. Za vreme na praznicite si dozvoliv da kasnam od se po nesto no za od strv, ne preteruvav.
3 ден јх ден П: банана Р: макарони со томатело В: нешто благичко со какао ќе биде незнам што.. Во претходниот пост сум утнала кој ден сум , се извинувам Многу долги ми се видеа овие три дена
9 Протеински Банана Пилешко со салата и интегрално лебче Вечерата пола од ручекот Денес 10ден Скробен 2 јаболка Ручек и вечера ќе биди ориз и салата
Здраво девојки Нова сум на форумот, денеска ми е втор ден од диетата односно скробен ден. Поручав едно јаболко и си велам за ручек да јадам ориз и салата и истото и за вечера. Со празнициве малку ја претерав па видов дека оваа диета е доста ефикасна. Имам скоро 85 кг а висока сум 162цм се надевам дека ќе ми помогни да ослабнам
Здраво едно прашање втор ден од диетава ми е. Дали и вечерата мора да биде иста како и ручекот ? Дека за ручек имав печени компири и салата ама за вечера нема да ми остане за вечера (имав друштво за ручек). Или може компир на Др начин?
Мислам дека може компир на друг начин. Само да не биде ако за ручек си имала компир за вечера да имаш ориз.
Има ли доилки овде? Дали ви влијае на млекото? Јас пишав, дека почнав, но уште не сум Се спремам за од утре Ја имам држено и ослабнав, мислев сега ќе ми биде полесно но никако да почнам.
Утре ми е ден за јагленихидрати. Се одлучив да јадам макарони но не сум голем обожавател на кечапот. Вие со што ги јадете?