Не знам јас имав резултати и со овој план. Нормално нр изедував толку мн.еве сега пак ка држам и тешко мк оди. Првиот пат за 1м 10кг ослабев.
Јас ништо не мерам,втор пат ја држам првиот пат симнав од 78 на 63кг. Денес 3/90 јаглехидрат со среќа на сите
14/90Скробен П:2портокали и чај Р:интегрален ориз со малку златна мешавина печени и беркли В:пола ориз и салата
Девојки грамовите за грав,тестелини,ориз ви се во зготвена варијанта...150гр грав мериме во сурова форма за цел ден.После си делиме ручек и вечера
Ден 20, овошен Кога само поминаа На мени: банани, киви, мандарини, портокали и јаболка. Се мислам да си сварам и тиква. Имам и малце суво овошје, замрзнати малини и многу ореви. Ќе се помини денес. Не се мерам веќе. Не ми се ни битни килограмите и онака, а и вагава ми е крш. Не ми покажува точно. П.С вчера на јаглехидратниот каснав пастрмајлија со свинско. Ја обожавам и не можев да одолеам.
Само да кажам дека со оваа диета ,подобро би дошло режим на исхрана ,имам многу полесен циклус и точен без никакви болни симптоми … 5/9 Протеински П.Два портокали Р.Супа,пилешко на скара и салата од зелка В. Планирам исто
Zdravo,eve jas lani ja drzev ovaa dieta i navistina e super za 3meseci namaliv 15kg,planiram da ja pocnam pak mi trebaat uste -10kg,sto mislite dali so sasi vodata pobrzo bi se namalile kg
Ја почнавме диетата заедно до дечко ми, 5 ден ни е денеска. Не е воопшто тешка, се надевам следниот пат кога ќе се вагам ќе има ефект. Прашањето ми е дали смеам наместо леб да јадам двопек? И некаде прочитав дека на овошен ден смее и зеленчук да се конзумира?
Секој нареден пат, ќе имаш помал ефект, дури и никаков. Барем кај мене беше така. Последниот пат и дадов уште една шанса, со тоа што целосно го исфрлив лебот и јх ден. Резултатите се одлични. Сеуште се исхранувам така, со тоа што има некои ретки денови, кога немам време за ништо па ќе изедам некоја глупост. Не само што ќе ослабеш квалитетно, туку ќе имаш и други бенефити што ќе се одразат и на здравјето и на кожата. Вака функционирам скоро 8 месеци. Моментално стагнирам, ама не ни качувам, дури знае пак за некои 2 недели, 1 кило да симнам. Целта е да не мешаш, но не мора стриктно да се раководиш според распоредот. Енергија имам фул, пу пу, се немам разболено воопшто. Ова го зборувам, во случај да се демотивираш, сепак има чаре.
За двопек незнам дали смееш јас јадам интегрален ама си го велам во апаратче за рибанчиња околу овошниот пожелно е цела ДЕН овошје но ако каснеш салата после не смееш овошје...и секогаш е убаво да имаш друштво браво за вас
Почнав и јас,не дека имам многу за симнување,3-4кг,а оваа диета некако и не дава многу резултати кога малку треба да се симне,ама ај ќе пробам пак. 4/90 Цел ден овошјееее Инаку,по оригиналната верзија,јас кога ја држев пред 10 год за првпат,банани не треба да се јадат,исто и во овошниот ден се јаде само овошје,не и зеленчук. Исто и погоре листата е со многу голема грамажа на одредени работи,се што се јаде треба да се јаде умерено,колку една порција храна,вечерата пола од тоа. Кај јх ден во вечерата не се пие млеко,не знам од каде е ставено јх да се меша со протеин. Исто и за вечера нема бирање,се јаде благо,а не пола од ручекот. Ептен модифицирано е ова,изгледа на авторот му одговарало така,за да си се убаво најадува
Хелоу Ден 23 јх П: мандарини Р: макарони со лут кечап В: мусли со млеко, како поздрава варијанта на благо + две мали тортички кои што не требаше да ги изедам Во кг не мрдам