Сармава само од месо е? Не сум правела таква, баш ме интересира. Мене денес витамински, вчера Јх одличен, ручек шпагети со кечап, вечера тетовски гурабии со суво грозје. Денес појадок банана и два портокали. Ручек супа од брокула, морков и карфиол. Вечера, остатокот од супата. Во меѓувреме имам микс јатки 100 гр и урми, ама урмите ептен ако искризирам. Го чекам скробниот ден, свекрвица грав да вари Утре домашни кобасици на мени. На вага сум 64,8
Здраво друшки диеталки Ден не знам кој, мислам 39, битно јаглехидратен П: две јаболка Р: пица со кечап, печурки, оригано и сусам В: едно лепче со ајвар и малце печурки А да, и ред чоколадо изедов Вчера свесно напрај утка, ручав грав, а за вечера си поткаснав сѐ што требаше и не требаше. Иначе добив многу коментари дека сум ослабена.
Ден 1/90 - Протеински Доручек - 2 јаболка Ручек - ќебапчиња и шопска без сирење и парче леб. Вечера - 2 ќебапчиња и шопска без сирење.
Да не бидам одма лоша....прво добредојде но бујон зеленчуков пиеше ли? Јас коцки за супа ги ставам во вода и ги варам колку д се растопи...трет пат ја држам Така правам секогаш Погоре имаш табели но не мора точно да гледаш до детали да биде
Здраво на сите УНКИ! Имам две прашања за поискусните. 1) денес ми е ден 3 Ч доручек банана, ручек салата и интегрални макарони со кечап вечера- дали смеам да измешам една ПОПКЕЈК еден протеински пудинг од ванила и еден ред црно ч? 2 ) дали утре смеам во овошен да грицкам семки или сончоглед? имајте си сончев ден
1:црното чоколадо е задолжително А околу другото...не сум баш сигурна порано едното од тие двете или 2попкејка... 2...утре смееш до 100гр.(бадеми,лешници,индиски,макадамски,обични ореви,непечени) и сончоглед 35/90СКРОБЕН П:2 јаболка и кафе Р: рижото со интегрален ориз,печурки,морков и една рака златна мешавина..од РЕЛНА.. салата(цвекло,зелка црвена и зелена,морков и домат)и леб В:пола ориз и исто салата
-8,5кг сум и 13цм обем...неколку страни наназад имам објавено... Ова ми е трет пат да ја држам...првиот -25бев...се надевам и овој
Не сум физички активна пример да трчам....ама станувам во 6спремам дете за во градинка,јас на раб...си идам идам 30мин да средам низ дома било шо па идам ја земам од градинка и со нејзе натаму наваму..мм си иде во 5 тогаш ми е вечерата па садеви да спремам за мене за утрото за нив алишта да стокмам,и цела ДЕН неседувам инаку во маркет работам
и јас сум слично со тоа што заради Ковид почнавме во смени да одиме и со вежбањето една недела сум супер, а другата од ненаспана халуцинирам и јадам што ќе стигнам....се надевам ќе се средам сега конечно зашо е смешно да се вадам на baby weight малата е 2, 5 години
Ден 40, овошен Кризирам малце. Јадев две банани, јаболко, четири мандарини и сега да грицкам малце јаткасти и то би било сѐ за денес. Утре протеински, немам појма што да јадам. Сѐ ми се јади моментално.
Јас на протеини денес, појадок едно јаболко, ручек три јајца, една кришка леб и ајварче, вечера: две јајца и зелка салата. Супата пак не ја испив Денес се мерев стојам на иста килажа, уште 5 до целта Инаку 16ти ден ми е од почеток на диетава
36/90ЈХ П:јаболко и кафе Р:зелени палачинки(спанаќ,интегрално и обично брашно,млеко,јајце,пециво и во битието се заедно) и микс салата(црвена и зелена зелка,морков и спанаќ)+печени(брокула,карфиол и морков) В:ако останат 2 ќе јадам пак ако не ќе се снајдам...