38/90Протеински П:кафе и јаболко Р:пиле печено и салата(марула,домат,морков)лебче тостирано и се во едно и супа В:пола
39/90 скробен Д: две мандарини; Р: манџичка со морков, кромид, домат, компир и малку грашок, салата зелка со крставици; В: пола од вечерата Да ве прашам дали може во протеински ден наместо парче леб да се јадат две интегрални тортиљи со месо и неутрален зеленчук?
Не ја држам јас, маж ми е на диета, јас само за поддршка. Здравје после бременост како што сум тргнала, ќе треба и јас да ја држам.
Здравје можеби нема да ти треба...јас три родив...по 1то не држев по 2то држев тогаш 25кг симнав а со 3то 2пат ми е како ја држам а за тие 9м само 8кг се поправив ама 92имав кога останав бремена... Нека ти е со лесно за другото здрвје
Можи тортиљи. Здраво друшки диеталки ПМС на најјако. Сабајле застанав на вага и се пренервирав дека сеуште стојам на минус пет. Умирам за јадење и за благо, сета среќа што ми е денес јаглехидратен, иначе 43 па ќе турнам некако. Утре ќе е борбата. Гуд лак
39/90СКРОБЕН П:кафе и јаболко Р:печени(компирчиња,брокула,карфиол и морков)+лебче домашно(интегрално со 4семиња)+домат и крставица В:кај мајка на гости ќе одам ќе вари кратовски компири
Здраво денес ми е јх... Ви најавувам пицаа ....почекајте го резултатот за околу 2ч Еве и рецепт можеби ќе биде и ваш ручек.... Топло ви го препорачувам рецептов
Здраво Дали би можел некој да ми објасни како точно и здраво да се држи оваа диета? Јас имам голема килажа, и не знам дали ќе издржам на денот каде се јаде само овошје. Прочитав и дека има воден ден, но не сфатив за што точно се работи. Исто сум многу по грицките во ниедно време Исто така не сум физички активна, но доколку треба, би пешачела. Морам да изгубам килажа за подобрување на моето здравје, но не знам од каде да почнам... Any tips are welcome
Дечки, јас целосно прекинав на една недела, скроз без врска, прво ПМС па ми дојде и си се опуштив како да немам видено јадење. Ама морам пак да почнам, сега без прекини и прекршоци, имам 81кг а сум 165 висока, барем -10 да ослабнам. Ќе почнам од утре, бидејки сега веке помина доручек. Инаку редовно ве следам, особено @ТедИ11 , браво за резултатот и за рецептите, ке крадам од твоите идеи
Јас започнувам од денеска. Имам 82кг а висока сум 160. Се надевам ќе ми помогне да намалам барем 10 до 15кг.