Зошто да не може. Можеш за вечера наместо торта да изедеш две три крофни Јас денес скробен ден Д: едно јаболко Р: печени компири со морков + краставица салата В: печени компири со салата цвекло и морков.
Дали ви се има случено од диетата да ви доцни и циклусот? 3 дена ми касни беќе, бременост не е.. Па си велам можеби од диетата е, имам 4кг намалено..
Сама да си одговорам, може на некој да му помогне. Проверив во книгата, вели дека најубаво е да не се прескока, да се касне барем малку, макар и пола од вечерата.
Да ја имам, си ја симнав овде. Не знам дали е комплетна, ми се чини дека да. https://vdocuments.mx/download/90-dana-dijeta-un-dijeta
43/90.....2/12 СКРОБЕН П:кафе и мандарини Р:200гр.пченка и зелка+краставица и лебче В:100гр.пченка и салата
Можеш не секои 2ч да јадеш овошје и 100гр ореви,бадеми,лешници ,да јадеш...само со пишаново ќе прегладнеш И салата можеш ама ако јадеш последното несмееш овошје
Да знам но ако јадам повеќе ми е многу... Се научив со кето диетата на помалце и не слабеам незнам зошто..
Ако имаш мн за симнување на почетокот се симнуваат ама ако си за 5-6 кг малку потешко оди Ја со 93кг почнав
Здраво јас почнав со диетава на 22 фебруари имав 75кг а висока 161 денес ми е 11 ден и сум 73кг сега дознав за форумов Јагленохидратен Д:1киви и кафе Р: пица со кечап оригано и сусам В:2 палачинќи со мармалат од смокви 1 ред темно чоколадо