Vie za 29 ste oslabnale 8 kg dali vezbate nesto jas pocnav da vezbam i nemiodi bas dobro pa ako se oslabnuva i bez vezbajne da ja teram samo dietata?
Се ослабува и без вежбање. Ден не знам кој, мислам 48ми Овошен, малце кризирам, малце сум океј. Најдов во Тинекс некојси егзотичен микс од јаткасти и сушено тропско овошје. Ептем ми се свиде. Утре месооо. Со лесно на сите.
Не вежбам пробав ама немам време,н работа на нозе цела ДЕН натаму-наваму дома од градинка да земеш дете па ручаат па алишта да спремам за наредна ден за сите иии тоа е доволно з мене
43/90 скробен Д: две јаболка; Р: салата од зелка и крставица, парче леб, тавче гравче; В: пола од ручекот, без леб. 44/90 јаглехидратен Д: банана; Р: пица со доматно пире, сусам, печурки и маслинки; В: една тортица 7days и еден ред црно чоколадо.
И јас денес овошен. Досега сум на два портокала, пола банана и една рака сончоглед. Планирам истото уште еднаш накај 4 саат, и вечер здравје морков и цвекло со маслинки салатичка. Неочекувано добро ми оди засега, немам кризи
Јас ја почнувам од денес. Пробав некој ден па прекинав. Сега малце по строго се надевам ќе успеам. 1/90 Протеински ден П - Половина калинка Р - Една риба, салата В- Половина риба може и салата но не ми се верува зависи од гладот хаха
Се зависи од кога стануваш наутро...кога сум 1ва јадам Станувам во 6 јадам кај 8+-,ручам околу 10,30...11 зависи и вечерата ми е 17.30 а кога сум 2 Станувам во 7 и кај 8 јадам,ручам кај 12,30 ..13...и околу 18 вечерам А кога сум слободна сакам да си поспијам и се ми се меша
Јас обично поручувам кај 11, потоа ручам околу 3 и вечерам кај 7. Леќа во скробен ден јадете ли? Како ја правите? Или нормално си ја правите.. Постојано сум на сува храна па си реков утре леќа да јадам Уште нешто заборавив Пиперките во кој ден ги јадете? Или може секој ден?
Јас ја јадам во скробен. Ставам да вари 200грама леќа со два компира, сечкани на помали парчиња. Неколку чешниња лук, околу пола главица кромид и еден сецкан морков. Вода околу литар и пол. Кога ќе се свари компирот, го пасирам за да ми се згусни манџата без запршка. При крај ставам малце вагета и малце бибер. Можиш пиперки секој ден, неутрални се. Ај сега официјално здраво Ден 49, протеински. Воедно и минус 6кг. Денес јадев пилешко со еден недозволен сос. Да се почастам де за килцето што го изгубив. Со лесно на сите!
E akode da se pocastis malku za izgubenite kg Denes isturkav nekako so ovosniot den ajde sega kazetemi nekoj ubav recept ako znarte za utre mi e proteinski den nesto ubavo a dozvoleno da si kasnam
Predhodno jadev salata so sirenje neli ima nekoj receptso mefce Zab da prasam pravev denes sarma so puseno meso za drugite dali jas smeam da jadam vo proteinski den?
Има еден куп вкусни оброци...риба,пол Направи си.....без ориз само...јас правев за мене побарај поназад
45/90....5/12 Протеински П:јаболко и кафе Р:туна и марула и супа +лебче В:на родендем сум ќе комбинирам
13/90 Протеински П:Цајце и 2 киви Р:Ајвар и 100грсиренче В:ајвар и 50гр сиренце Видов дека ајварот е вид како салата па одамна го немам јадено па да си апнам денес со сиренце и да ве прасам смеам една кришка леб за ручек или не?
Ме интересира да прашам за кафе, дали во протеински може да се пие со млеко и без шеќер, и со кој оброк? Нели меѓу оброци не смее ништо? И за јх ден може и со млеко и шеќер за вечера нели, но дали тоа се смета како оброк? Или може да се јади благо и да се пие кафе?