Jas pred da pocnam so dietava pief kafe so 3 lazici seker i mleko a sega bidejki nemozam da go isfrlam mlekoto nemozam kafe bez mleko sekoe utro pijam kafe so mleko i pola lazica seker i super mi e i eve 13 dena sum na dietava i ima rezultati bev 75kg a utrovo se meriv sum 71kg
Вака,ако јадеш јајце се јадат 3з ручек и 2 за вечера со салата за ручекот супа и леб... А ако јадеш сирење имаш 200гр за ручек и 100 за вечера за ручекот се пие јогурт...си го побркала денот
3/90 Jx П: Половина банана Р: Макарони В: Палачинки и чоколадо Грешка ли е ако сум каснала лажица макарони а потоа парче зечник?
Денеска летам од среќа... Од 64кг намалив на 59кг има 1 месец откако ја држам диетава... Висока сум 1.60 и ми треба барем до кај 55кг.. Сум пробувала со многу диети не ми успевало ама овој пат да.. Дечко ми е минус 9кг досега. Стварно презадоволна сум и одиме до крај ☺️☺️☺️
Кафе и чај се пие меѓу оброци но без шеќер. Доколку сакаш со млеко мора во протеинскиот ден. А доколку го пиеш во јх ден не е тоа оброк слободно можеш да си јадеш.
14/90 Скробен Д:чај и 1 банана Р:грашок и салата од краставици В:пола од ручек и салата од краставици
Da, samo ako e posno Kafe so mleko ne smees vo proteinski iako e bez seker. Kafe e dozvoleno vo neograniceni kolicini tursko bez seker. Bo jh mozes i kafe so mleko i blago
Девојки дали е дозволено да се јаде проја (со пченкарно брашно)? Ако да, во кој ден, во јх? Исто би ви била благодарна ако споделите некој рецепт, бидејќи јас тие што ги имам се со јогурт и јајца.
Може проја во јх, исто така и палента. Еве проверен рецепт : Мала исправка. Не се замесува тестото туку се меша со лажица бидејќи е течно. Може да се пече и во калап за мафини и така е убава.