Дали можи за ручек ако сум јадела свежа риба за вечера да јадам конзерва? И дали можи да ги сменам деновите.. Имам роденден овас недела па за родендено да ми биде јх а наредниот ден да ми биде скробен?
Се враќам и јас од денес, направив мала пауза од некои несакани причини, ама што е тоа е. Денес протеински Д: едно поголемо јаболко Р: две јаца кајгана со печурки, лепче, краставица и супа В: едно јајце со многу салата
Јас по паузата од недела наз дали да почнам одново или да продолжам...денес излеговме под болница а за водниот помина денот
Ви се придружувам и јас наскоро. Искрено, едвај чекам. Вака немам никаков ред и само глупости јадам. Чекам бебка да наполни 9 месеци. Се надевам нема да си направам проблем со доењето. Има ли некоја мајка што ја држела за време да доење? Да напоменам, имаме веќе три цврсти оброци, цица само навечер и преку ден пред заспивање.
1ot pat za 90dena okolu 10kg,a sega okolu 50ta den ja soprev ama ne se merev...posledno merenje mi bese po 1ot voden -8,5 kg i 13cm obem.. E vcera se vrativme od bolnica i sega planiram odnovo A prviot pat koga ja drzev so drugite koga bev porodena oslabena bev -25
Не се намали сеуште дојам....кога ја држев она беше 6,7 месец и веќе јадеше кашички сега е 1г и 8м јаде се и наша храна...а овошниот ми беше од сабајле јадев овошје а околу 5,6ч салата и 100гр јатки
Здраво женски како сте.... Еве почнувам од почеток 1/90Протеински П:2портокали и кафе Р:лосос во фолија печен,зелка салата и кришка леб + супа В:пола лосос,дупло зелка