Нај отворено и нај добро намерно ќе ти кажам Ако сакаш резултати ќе ги следиш неколкуте правила на диетава...затоа немаш резултати јас прв пат пред 9г ја држев тогаш беа забранети бананата,лубеницата и грозјето а сега и тие се јадат да и јас каснав банана ама една 2 во тие 50дена...еве како што ги мешаше колбаси и плескавици уште 3членки д прават така ќе биде и тоа променето јас ти реков може по што увидов дека веќе е испланирано...разгледј на гугл,фб има група,сликите што ти ги пратив и ќе имаш ориентација
Навистина со сето тоа што ми го прати и кажа ми помогна. Што се вели ич не сум мукаетчија за вакви работи хахаха. Но морам... Еве се нафати и мајка ми да ја држи па ќе се пробаме заедно. Ќе јадам исклучително тоа што сум сигурна дека може да се јади и ќе пијам супа и јогурт. Нема да се мерам до наредниот воден ден па ќе ве известам како оди. Ќе пишувам се што јадам, доколку забележите некоја грешка известете ме. Постојано читам и ве следам. Барем да издржам до Велигден па за понатаму ќе видиме. Фала ти Теди. 1/90 Протеински ден П: Две мандарини Р: Шопска салата со многу сирење и чаша јогурт. В: Шопска салата но половина од тоа што беше за ручек.
5/90 П:2јаболка и кафе Р:стек печен со зеленчук(зелка,брокула,тиквичка и морков)+супа + лебче В:пола стек и другото исто
6/90Скробен П:јаболко и кафе Р:салата(компири варени,зелка,краставица,роквица,морков и тостирано лебче сечено на коцки) В:исто со помалку компири(вкупно 5 беа) (за на работа се кутичињата)
7/90ЈХ П:јаболко и кафе Р:макарони со песто(брокула,морков,малку кромид и сусам) и пропржен зеленчук (брокула,морков,тиквичка,маслинки,печурки,семе од (тиква,лен,чиа)) В:палачинки држам ама пак макарони ќе јадам превкусни беа