Скробен ден Д: две јаболка; Р: салата од марула и младо кромидче, рижото со кромид, морков, печурки, брокула, печени тиквички со лукче и маслинки; В: салата од крставици, пола од ручекот. Утре јаглехидратен, на менито се домашни ѓевречиња. Ако испаднат убави, ќе споделам рецепт.
Добар ден и од мене. Од денес ќе се дружиме . Појадок: два портокали и кафе Ручек: на слика, супа нема оти заборавив да купам, леб не јадам. Вечера: две јајца и салата.
Јаглехидратен ден Д: една банана; Р: салата од домат и младо кромидче, печени ѓевреци без ништо и со маслинки; В: ќе виткаме некоја палачинка со путер од кикирики Спојлер: Рецепт за ѓевречињата http://gotvi.mk/2021/03/24/peceni-gevreci/
9/90ПРОТЕИНСКИ П:јаболко и кафе Р: 3 јајца,домат,краставица+леб и супа В:салата (зелка,2белки,домат,краставица,коцки леб)+прелив(2жолчки,оцет,масло,и наместо сол додадов вода од маслинки) превкусна е
Здраво и од мене, и јас ви се приклучувам од денес. 1 ден - протеински појадок: 1 јаболко ручек: 3 варени јајца, маслинки, супа и парче леб вечера: 2 јајца и салата марула
11/90ЈХ П:2ЈАБОЛКА и кафе Р:3рибанчиња ржан леб и ајвар+маслинки В:2леб+ајвар+маслинки и ++++темно чоколадо и си купувам вакво мало за да не посегнал по "ај уште една коцка"
3 ден - јаглехидратен Појадок-јаболко Ручек - варени макарони со кечап и маслинки Вечар - ќе бидат палачинки со еурокрем и ред црно чоколадо.
67/90 протеински ден Д: два портокали; Р: салата од марула, крставица, младо кромидче и доматче; Турлитава со соја трошки, печурки, тиквички, брокула, морковче, пиперки, домат, лукче и кромидче, парче леб и супа; В: салата и пола од турлитавата.
Маж ми е на диета мила, покрај него јас ручек само терам Инаку после втор воден ден, вкупно - 13кг и просек околу - 10цм во обем. До идеална тежина има уште 3кг за симнување и секако мора да почне со вежбање за зацврстување. Досега, физичка активност 0, резултатите се должат само на ун диетата.
Браво...јс денес вежбав (малку ми беше цела ДЕН на раб на нозе) и тоа за раце го вежбав....и еве совет плус: за да не ве болат мускулите по првото вежбање ПРЕД вежбањето се пие парацетамол
4 ден - витамински Појадок: 2 јаболка Ручек:банана, јаболко и 50 гр. лешници непечени Вечера: салата марула и краставица