Денес вода! Знам дека сум досадна по 10ти пат кажувам дека ми е воден ама морам утеха да си барам некаде . Уште сега почнаа цревцата да ми кркорат, само да не ме фати напад на глад е тогаш никој не ме запира . Ај држете ми среќа
lele aj so sreka, pa kazi kako izdrzuvas, jas planiram utre da sim na voda, denes ovosje, do sega 2 portokali, banana i 5-6 bademi
Denes mi e proteinski den..namesto meso denes sakam da jadam 3 jajca...samo belka ili celo jajce se jadi..??
денеска мојот омилен ден, јаглехидратен, 7 ден од диетата, за доручек 2 портокали, за ручек макарони со ќечап, малку растителен кашкавал и зачини (вегета и кари), а за вечера нешто благо ммм... го обожавам денот
За ручек можеш да изедеш 3 варени цели јајца а за вечера 2 белки.Тоа ти е најдобра - најдиетална варијанта.Инаку може за вечера и 1 цело и 1 белка.
За викендов ја утнав и од денес решив да ја започнам од почеток за доручек две мандарини, за ручек 2 парчиња месо и 1 парче леб, а за вечера ништо пошто чувствувам грижа на совеста за изминативе два дена
Zdravo dietalki i dietalci...Ve pratam na forumov i blagodarenie na vasite uspesi i jas od denes sum na ovaa dieta. Mojata cel e da simnam 20 kg. Epten se zdebeliv vo tekot na bremenosta (30 kg) i za pocetok bi bila zadovolna ako simnam barem 20 kg. Citajci gi vasite komentari nemam nikakvi dilemi okolu menito vo dietava,tuku sakav da ve prasam dali nekoj ima iskustvo so turbo-on dietata i dali deluva pobrzo i poefikasno? Ako ima nekoj bilo kakva informacija ve molam da mi odgovorite.
Водниот се издржува фала му на бога немам некои напади. Ме фати криза денес ама на школо бев и секако немав што да јадам, ги ставив слушалките на ушите и се смирив . Ајде да ги истрпам и овие неколку часа и ќе гледам порано да легнам. Ај со лесно нека ми е да не потклекнам сега во последните часови.
Турбо ун диетата обично ја држат после 1 месец обичната Ун диета,али турбо ун мислам дека е за по упорните и за оние кои што можат да поднесат овошни денови кои и те како се зачестени.позздрав!
Турбо ун диетата обично ја држат после 1 месец обичната Ун диета,али турбо ун мислам дека е за по упорните и за оние кои што можат да поднесат овошни денови кои и те како се зачестени.позздрав!