Колку што знам во овошниот ден се јаде на 2ч(доколку ти се јаде) @sass @mKdevojce ne kazavte so kolku pocnuvate
68/90 скробен Д: две јаболка; Р: салата од зелка и крставица, тавче гравче; В: пола од ручекот. Утре планирам тестенини со песто по рецептот на Теди да правам.
13/90ПРОТЕИНСКИ П:банана (немав избор)и кафе Р:кисело млеко пробиотско +краставица+печурки и ленче +јогурт (на работа сум а ништо од дома не спремав) В:исто
Јас првиот пат кога ја држев од 89 на 80 дојдов после првиот воден ден. Вториот пат од 94 на 86 за 60 дена. И двата пати без никаква физичка активност.
Денеска сум на протеини, па да ве прашам дали можам туна од конзерва да јадам ( ќе немам време да си зготвам )
Хахаха, ме изнасмеа. На преглед бев досега, затоа ме нема. Ништо не направив со пестото. Во ниеден маркет што ми е во близина не успеав да најдам брокула и на крај стуткав нешто по мое. Ќе ми остани за нареден пат. Д: две јаболка Р: шпагети со сос од потпржени тиквички, печурки, лукче, рукола, измешано во домашна крем супа од печурки (сварени печурки со многу малку вода и зачини, потоа изблендирани и пак извриени колку да згусне) В: порција пудинг од чоколадо, варен со бадемово млеко, бисквити и лешници и ред црно чоколадо.
14/90СКРОБЕН П:лимон цеден,ѓумбир и вода Р:веге паштета,печен морков и батат +маслинки и тортиља В:исто Има 3 вкуса моментално се на акција од 79 на 59д во Жито Маркети составот е ист
Колку сте креативни во оброците, браво. Јас се едноставни оброци имам, од работа кога си доаѓам сум веќе прегладнета и се набрзинка правам.