Успешно поминат втор овошен ден. Разликата помеѓу првиот и вториот овошен - 1кг. Одиме понатаму, денес јајца на мени.
9 ден протеински Појадок - 2 портокали Ручек-омлет со печурки и маслинки, салата марула и супа Вечера-пола од ручекот без супа
Добро утро од мене. Денес 11ти ден, ЈХ. Супер ми оди засега и веќе се чувствувам подобро. Вчера леќа на мени, денес посна проја. Убав ден
Добре дојде душо... објасни го ручекот ако сакаш ме буниш со тортава.. денес ти е ден за месо или млеко и супа се пие или јогурт....сликиве зачувај си ги и за другите денови имам ќе ти ги пратам ако сакаш не ми е тешко
Грешка ми се пишало аххаха леле тортиља со јајца и авокадо беше ручек А вечера јајца и марула салата вчера почнав да го пишувам ова а денес прашувајки з апројата се испратило Едит. Денес Д. 2 јаболки Р. Компир и морков и брокула печени В. Исто само пола ќе биде
Не не нема проблем секако само што почнувам и не сум многу упатена ако имаш некој добар рецепт за утре може да споделиш јаглехидратен
Мојата денешна проја, супер излезе . @Snowflake92 Повели рецепт: Скриншотот е од интернет, не е мој .
19/90 П:2јаболка и кафе Р:гевречиња и гвакамоле(авокадо,домат,сок од лимон,магдонос,вода од маслинки сололо)ама во нутрито го мелев и смуди испадна и краставица В:чиа пудинг со домашно кокосово млеко и домашно темно чоколадо 2смена сум на работа неделава од 11испаѓам од дома па и ручек и вечера носам со мене
20/90ОВОШЕН Уште 9 дена до водениот едвај чекам да видам што ќе покаже вагата на 30-та ден... Инаку денес ќе комбинирам овошје и поручек салата си носам за на работа...