И мм пости и е на диетава. За протеински ден јади: риба (пастрмка, лосос, туна, ослиќ) и соја-има во дм (како плескавици, манџичка, полнети пиперки, тортиљи, мусака...). Воглавно како додаток печурки обавезно и многу зеленчуци. Со лесно.
Скромно...лани беше ептен интимно само ние двајцата годинава само силувани ќе дојдат....бидејќи е автомеханичар го изненадив со торта...полни 34 ама он вика 27
Вчера 1/90 протеин Доручек- 2 јаболки Ручек - марула салата со туна и една чаша зеленчукова коцка ( супа ) Вечера малку само марула салата Вечерата ми е мачна да ја јадам па во план ми е да каснувам ептен по малку колку да не биде без ич ...
Туна можеш голема за ручек а мала за вечера (конзерва) Јас појадувам окол7-8,ручекот околу 10,30 и вечерата во 17,30
Убаво си пишала, годините се само бројка. Важно е како тој се чувствува. Многу оригинална идеја, преубаво изгледа тортата.
Се чуствува млад но ако не ги знаеш точните години никогаш нема да ги погодиш...не дека е мој но генетиката им е таква младолики се
14/90 Скробен Појадок : Јаболко Ручек: Боранија, печурки, две кришки интегрален леб Вечера: Боранија 15/90 Јх Појадок: Портокал Ручек: Пита со спанаќ Вечера: Крофна, орео и чаша какао без шеќер.
Епа еве ме и мене со резултати.... Задоволна сум ќе бев уште повеќе и 7ца да имаше но и ова е нешто...ќе се мерам вечера пак (сеуште не сум испразнета тие што држеле воден знаат на што нислам) Продолжувам понатаму нема откажување
Девојки јас ќе морам пауза да направам изгледа , вчера многу ми се слоши скоро изгубив свест и изминатите 15 дена имам постојана вртоглавица , од немарност со 3 деца растрчана на сите страни не обрнав внимание на симптоми , циклусот 14 дена ми траеше , косата претерано многу ми пага и крвната слика денес железо 1.2 , хемоглобин 36 .... морам и со постот да сопрам и со диетава , ќе пијам ампули сега 2 недели па ќе се дружиме на почеток на мај месец Феноменални резултати @ТедИ11
30/90 ПРОТЕИНСКИ П:јаболко и кафе Р:шопска со сирење(200гр)(тоа со ајфиловата кула тетрапак само такво јадам) и лебче + јогурт В: шопска со сирење(100гр) без јогурт Значи од почеток до сега сум мн ослабена да не ми беше прекинот ќе завршував сега... Првично бев 93,600кг и 119см(мислам)
Унки едно прашање од поискусните. Дали може за ручек да се јаде туна риба од конзерва а за вечера печен ослич? Немам време да ја спремам рибата за ручек
Zdravo devojki. Se dvoumam da pocnam da ne pocnam no pred da se odlucam me interesira nesto - Sekoe sabajle i vecer jadam izmesano madjun med taan i seme od kopriva i isto taka sekoe sabajle pijam mlaka voda limon leneno seme i med. I plus nekoi vitamini t.e C vitamin, omega, zinc, magnesium... - Pa me interesira dali smeam i dali bi imala rezultati. Za nekoj moze ke bide smesno prasanjevo no moe e da si prasam
Здраво женски,веќе подолго време ве следам на форумов па решив и јас да ви се придружам ☺️☺️☺️ Денес ми е 6 ден од диетава, -2 килца сум. Грешката што ја правам е што неможам да се откажам од кафето со шеќер и млеко,незнам како да го сменам тоа.... Се надевам дека ке изгурам до крај и дека ќе се дружиме тука ☺️