33/90 Протеински Појадок: Крушка Ручек: Две пржени јајца, младо кромитче, домат, леб плус супа. Вечера: Салата и варено јајце. 34/90 Скробен Појадок: Јаболко. Ручек: Тавче гравче и салата домати со краставица . Вечера: Гравче. 35/90 Јх Појадок: Банана Ручек: Две ѓевречиња Вечера: Баклава со вишна, чоколадно млеко и чаша какао без шеќер.
Crno cokolado ke jadam ama kakao tesko bidejki go pijam i kroz nedelata ama ne sekoj den ( bez sekjer) Kaj mene seuste nema pozitivno moze vo obem namaluvam
Не смееш какао да пиеш , само во јх ден се пие. Дозволено е само чаеви, вода, вода со лимон, кафе останатите денови.
Denes 16/90, ke mi objasni li nekoja od poiskuanite, kade gresam, zosto vagata oti nagore 200/300 gr a ne nadolu.... Jadam po dve ovoski osven banana po 1, ne mesam, jadam kako sto si pisuva, voda pijam po 3 l na den.
Imam i toa dosta rastojanie po 4/5 saati Samo vcera napraviv greska rucav vo 2 i vo 3 jadev blago ama od eden den pa nisto nee... Vo obem slabooo i se nerviram neznam dali da pocnam so turbo ili da cekam 46 den
Вака....продолжи понатаму...појадоците гледај јаболка да се...банана само кога мораш...од салати повеќе на зелка биди....лебот,супата,темното чоколадо и јатките не ги изоставај...НА ВАГА ВЕЌЕ НЕ ЗАСТАНУВАЈ до 30та ден...а ти сликај ни ги оброците и ако има грешка ќе ја видиме тогаш... Кажи ми само со колку кила ја почна диетава... А за турбо ун рано е...не во првиот месец
Od utre ke bombandiram so sliki. Pocnav so 66kg namaliv na 65.400 prvite 5 dena i sabajle se meram 66.200 wtf
Малце имаш за симнување изгледа затоа бавно иде кога се држи прв пат диетава не се почнува со турбо ун од 17 ден. Внимавај на количината на оброците, таа да не ти е голема..