Мене најубаво на протеински ден ми беше сирење со ајвар или со корнишони. Не брзај со турбо ун. Почни со диетата, издржи 1 месец па после е лесно за турбо. Ако и по 1 мес. губиш килажа немој да преминуваш на турбо зошто на организмот му одговара диетата , но ако стагнираш тогаш турбо ќе ја убрза работата.
Истуркав луѓе .. не ми се верува. Цел ден на вода и лимон и чај. А колку ми се јадее ... буквално ми се плаче, солзи ми идат на очи, ама нема шанса сега да јадам, ќе си легнам и ќе пробам да заспијам сабајле едно станување и веднаш ќе каснам нешто оти ќе ми се слоши. Сега ми се тресат нозе и раце, расположението ми е на нула, ама ајде помина. Утре со нови сили и протеини!
E sega vaka.Da vi kazam deka ve citam stalno ama nekako ne mi se pisuvase ama mislam deka moram da se vklucam na forumov.Inace da ja drzis ovaa dieta t.s rezim na ishrana treba da imas epten jak karakter.Jas ovie 2 godini sum na rezimot.imam 4 pati ja drzeno i momentalno sum na 28 den od ovoj ciklus sto znaci utre mi e voden den i ke mi treba podrska))inace da vi kazam deka nema dieta sto nemam ja drzeno i nema apcinja i caevi so nemam pijano od nisto nemav efekt oslavi 3 4 kila prekini so apcinja ajde 10 popravi se i taka taka otidov vo nepovrat.za seto ova vreme oslabev rekordni 43 kilogrami.taka da drzete se cvrsto so nea garantirano ima rezultati.za 6 meseci sto bev na pauza se popraviv 8 kila ali eve vo ovoj mesec pola gi trgnav od mene pak ali toa e imav nesreka se ispokrsiv cela i morav da lezam a so toa i ne mozev da vezbam.pozzz do site sto ste na dietava gledam deka ima i nekoj dr sto e na voden den utre pa neka ni e so sreka))))
bravo stom si izdrzila sega legnuvaj i probaj da zaspies utre ke imas kilo pomalku garancija cekam rezultati utre od tebe.pozzz
luge i jas planirav da drzam utre voden den, ama se mislam da go premestam za u sreda, oti togas poodgovara i se sovpaga so mesecevata dieta, pa miaslam ke bide podobro utre da go drzam proteinskiot den, pa vodniot, pa vo cetvrtok skroben, posto denes bev na ovosje, i sum prilicno istostena, i nema da mozam da bidam utre samo na voda, a podrugo e koga drzis voden den, a prethodniot si jadel meso, sirenje ili jajca, pozasiten se cuvstvuvas...neznam uste sum vo dilema dali da go drzam vodniot den utre, ili vo sreda
ne se predavaj i jas denes sum samo na 2 portokala i nekoe parce ananas posto ne mozam ic da jadam ovosje a utre voda i samo voda ali morame da izdrzime sekogas vodniot treba da e posle ovosen.pozz
dan 01/12 - Proteinski dan dan 02/12 - Skrobni dan dan 03/12 - Vitaminski dan dan 04/12 - Proteinski dan dan 05/12 - UH dan dan 06/12 - Vitaminski dan dan 07/12 - Proteinski dan dan 08/12 - Skrobni dan dan 09/12 - Vitaminski dan dan 10/12 - Proteinski dan dan 11/12 - UH dan dan 12/12 - Vitaminski dan pa sledi Vodeni dan
Денес се мерев и сум изгубила уште 1 кило и многу сум среќна и покрај тоа што последните денови јадев поголеми количини сепак сум изгубила уште едно кило, вкупно 5 кила изгубени за 1 месец. Денес на менито ми е риба и печурки со кечап и леб, мислев да јадам без леб ама не можам полудена сум уште од вчера. Така да денес ќе си јадам, ќе се наградам
хахах бравооо браво честитки фелиситасионес!мило ми е за тебе и тоа мнооогу ми е мило ептен. така продолжи и се ќе биде во ред...поздрав!
Фала многу на честитките . Сега јадев и се вратив во нормала, изедов повеќе лебче ама денес ќе си простам оти ненормално бев гладна
denes voda voda i samo voda (((( ama zatoa 5kg sum namalila ................PRESREKNA SUM uste 4kg i prekinvam so dieta dovolno e ...pozzz
denes se pak se odluciv za voden den ! od sabajle voda so jabolkov ocet, caj i kafe bez seker.. sega ke pijam uste eden caj, za sega nemam krizi, pa ke vidime do vecer, ako epten me fati kriza moze da se napijam sos od domati inaku dobiv komplimenti oti sum oslabnata, samo mnogu me plasi da ne se zdebelam koga ke ja prekinam dietata, sega za sega imam oslabnato okolu 5 kg, a mi trebaat samo uste -2...
i jas se mislam za turbo un, da ja pocnam, oti veke sum okolu 50 den, mislam oti se menuva metabolizmot, samo sto organizmot ze naviknuva na pomalku hrana,oti sekoj 3 den e ovosen, pobrzo se slabee, ama koga ke ja prekineme dietata mislam deka pobrzo ke gi vratime kilogramite treba mnogu da se vnimava i posle da ne se mesa hranata, a so obicnata YH pobavno se gubat kilogramite, ama posle dietata organizmot ne pretrpuva tolkav sok
Denes voda i samo voda 29 den 5 kila so gospod napred moze utre sabajle i 6 ke bidat.3 kafinja do sega i si pocnav so cigarite belki ke se prezivee nekako do vecer))))ako preziveam ke pisam pak
Bravo drzi se cvrsto i ne pij sos od domati a izdrzi ja dokraj dietata za da go promenis metabolizmot.i ako se odlucis da ja prekinis prodolzi so ovosjeto sabajle za da ne ti se vratat kilata nazad.pozz