18/26 Skrob Dorucek , banana Rucek, tavce gravce i salata Vecera salata Za dva dena mi e voden, dokolku se odlucam da go drzam sledniot den po koj redosled se prodolzuva, deka 29 ti mi pagja Skroben ako ne sum greska so prespetkive..
Грешка да не имаш со броењето 18/26.... Водниот иде протеински,скробен,јх,овошен и воден и почнуваш со протеински по ист редослед 26-скробен 27-јх 28-овошен 29-воден
5/90 Протеински Д:јаболко и топла вода со лимон Р:Стек со салата и леб (црн ваљда е подобро тоа отколку бел, немаше двопек ) В:пола
45/90 Протеински Појадок: Јагоди Ручек: Пржени цели пиперки,домат, сирење, леб плус јогурт. Вечера: Шопска салата 46/90 Скробен Појадок: Јагоди Ручек: Гравче тавче, леб и марула салата. Вечера: Гравче 47/90 ЈХ Појадок: Јаболко Ручек: Посен сендвич ( леб,плескавица од тиквичка, сенф, кечап, зелка,морков,марула) Вечера: Сладолед плус чаша какао без шеќер. До сега минус 9 кила
64/90ЈХ П:кафе Р:домашна тортиља со зеленчук печени брокула,морков,карфиол и кромид и краставица и домат В:исто +чоколадо
90/6 Скроб Д: Јаболко Р: Ориз со салата В:пола 90/7Јх Д:Јаболко Р:Пица В: Благо и ред чоколадо за готвење. 90/8 Овошен Д: Круша Р: некоја овошна салата В:салата од зеленчук. Далуи смее во овошен да се јаде лешници,бадеми и сл?
И уштее едно прашање. Дали правите смути? И како? ја порано правев со малина банана и млеко но нели млекото не е дозволено во овошен.
49/90 Протеински Појадок: Јаболко Ручек: Скара, плус салата, леб и супа. Вечера: Краставица 50/90 Скробен Појадок: Крушка Ручек: Ориз со печурки, леб, салата марула. Вечера: Ориз со печурки 51/90 Јх Појадок: Јаболко Ручек: Две ѓевречиња со маслинки Вечера: Баклава со вишна плус чаша какао без шеќер.
Женски Здраво Ми треба ваша помош Денес ми беше 8ми ден овошен. Но бидејќи немам апетит воопшто и не јадам воедно ми е испитна сесија што значи стрес на макс, денеска ми се слоши и морав малце благо да каснам (лимонада и малце чоколадце). Можеби не е ништо страшно ама мене ми изгледа страшно, мислев од утре пак да држам овошен за да си ја исправам грешката или да продолжам? ситничар сум и ужасно ми е жал што морав да кикснам. Не ми е од ун да не сфатат другите дека ми се слошило од ова, за ун можам да кажам дека е најдобро нешто што до сега сум го пробала, немам апетит од др причини а имам за слабеење баш доста.