Се породив, меденко мој денес пола месец прави. Либе ја заврши диетата уште на 18ти април ми се чини, вкупно за 3 месеци -17кг. Последниот циклус најмалку изгуби, уште килограм фалеше до идеална тежина, ама тоа е најтешко, знам. После диетата продолжи да пости до Велигден, а после тоа јади нормално, како без диета и нема вратено воопшто кг. Презадоволен е. Јас после породување до денес сум ослабена 9кг. Моментално дојам, а и уште ни организмот не ми е вратен во нормала. За некој месец ако не си се вратам на почетната килажа (уште -7кг, ќе ви се придружам и јас ).
Нека е здрав и жив...имаш време за диета стабилизирај се прво кога ќе почнете со кашички тогаш почни ако ти треба сега уживајте
Аиии, колку кг имаше пред да забремениш? Ако не е тајна секако. Мене толку убава и згодна ми изгледаше на сите слики со трудничкото стомаче А, сигурно ќе ослабеш и без диета, рано е уште.
50кг пред бременост, 68кг пред породување. Мислев дека сите кг во мешето ми беа, ама сега немам меше, а килограми си имам. Фала ти за комплиментот, едвај чекам да го видам твоето трудничко меше. ❤️
Почнав со 73 кг намалив 9 до сега ама за мојата висина ми е малце, сакам да дојдам бар до 55-56, иако идеално ми е 52,53. Се плашам дека нема да успеам имам уште 40 дена до крај стомаков ме мачи никако да симнам повеќе таму Која беше последната дата за турбо ун?
53/90 Протеински Појадок: Јагоди Ручек: Пржен пипер и патлиџан, леб, сирење и чаша јогурт. Вечера: Сирење 54/90 Скробен Појадок: Јаболко Ручек: Пржени млади компирчиња, тиквичка, леб, домат . Вечера: Краставица 55/90 Јх Појадок: Крушка Ручек: Макарони со многу кромид, доматен сос, оригано. Вечера: Грклани со ванила крем и чаша какао без шеќер.
70/90ПРОТЕИНСКИ П:банана и кафе Р:Пилешка паштета(домашна) и цвекло печено и крставица+пуканки од амарант и супа В:стек и салата
71/90Скробен П:кафе и јаболко Р:компири варени и микс(брокула,морков и карфиол)+шопска и домашна тортиља(лен,чиа,овес) В:исто
Denes i jas skrob Dorucekot zavrsen, rucek pecen kompir so prilog pecurki i praz ( ubavini) i salata Vecerata salata Od 1vi ke pocnam so protein skrob vitamini dve nedeli ke isflam JH