JH Dorucek cresi Rucek: palenta, pecurki i lutenica Vecera: uste ne e ama ke bide 1 parce trilece i dve palacinki
Здраво женски 75/90 иииииии 1/12(ми иде крајот) П:кафе и јаболко Р:стек на скара+зелка на скара и краставица салата и кришка леб +супа В:стек и салата
Дали е грешка доколку во Јх ден за вечера се јади од тие healthy сирови торти? Дека нели наместо тесто таму како база има смеси од јаткасти плодови, кои нели се дозволени само во овошен ден?
Сварив чај од јагоди(филтерче) се излади и испасирав банана и свежи јагоди ставив и ванила измеша се со чиа и префкусно беше
Се немам мерено последниот пат беше -13кг и 22цм обем....уште малку имам до последниот воден па ќе ви кажам
Пасивност немам за активност не сум седната наутро дете у градинка,јас на работа па го зимам од градинка па низ дома јадење,алишта,прошетка во парк ако времето е убаво, спремање за наредниот ден,па време за со сопругот....и утре пак така...работам во маркет нонстоп во движење сум пред тоа со такси одев со такси си идев сега пешки....прв пат ја држев пред 10гослабев 25кг (по првиот пораѓај) сега ми е 5пат како ја држам по 3од пораѓај и сега ме зафркава мм вика како да не си родила сакаш уште едно.....
58/90 Протеински Појадок: Јаболко Ручек: Полнети пиперки со урда, леб, салата домат и јогурт. Вечера: Од пиперките 59/90 Скробен Појадок: Крушка Ручек: Гравче тавче, салата домат, кромид, пиперка, леб. Вечера: Гравче 60/90 Јх Појадок: Банана Ручек: Макарони со кечап Вечера: Сладолед плус чаша какао без шеќер.