Здраво, од денес започнувам со диетата. Се надевам ќе издржам Сакав да ве прашам неколку прашања. Дали со јајцата се пие супа или јогурт? Кога се јадат млечни производи се јаде стого сирење или може со сирењето и кашкавал? Супата се пие пред или после ручекот? Кога се јаде лубеница или грозје, колкава колилина се јаде? Бидејќи јас можам и цела лубеница Со што да биде супата? Само вода и коцка или? Инаку имам 88кг. Ќе се мерам дури после првиот воден ден.
Здраво женски еве ви предлог без стекот за скробен а без компирите за протеински ден https://youtube.com/shorts/vICPSJXgaFA?feature=share
2/90 skrob Dorucek: 1 banana Rucek: varen oriz so morkov i krastavica salata, edna kriska rzan leb od Kam market
3/90 jh Dorucek: banana Rucek: posna proja so spanjak i ajvar Vecera: ili istovo ili kroasan so krem i red cc
Колку активни има што се на Ун освен @Iva Mitrevski само неа ја забележав за да си се бодриме и споделуваме рецепти Јас почнав од вчера денес ми е скробен ден. Вчера ручек и вечера ми беше шопска салата за повеќе и не бев гладна.
Jas pocnav letovo stignav do 30ti den otidov na odmor i zabataliv sega pak pocnav, so lesno neka ni e
Јуни јули и август бев ама август со грешки се опуштив,септември пауза оти ми здосади готвење и еве сега пак,здравје до Н.Г планирам да терам па здравје Еве денешниот ручек Печен компир ,зелка салата со морков ,кромид и краставица и сос од динстан кромид и патлиџан
Zdravo devojki! Denes mi e 8mi den kako ja drzam dietava. Odlicno mi odi so vakvata ishrana,ima samo eden problem. Ednas nedelno minimum pijam alkohol i so ogled na toa deka imam mn proslavi periodov teshko deka nema ic da se napijam. Ve molam za sovet i iskustvo dali moze ako pijam ednas nedelno da imam dobri rezultati so ogled na toa deka sakam 10 kg da oslabam za 90 dena.
Денес ми е трет ден, издржав машки овие три дена освен вода, да не јадам ништо после 18 часот Засега се чувствувам сита, се надевам дека утре и овошниот ден ќе ми оди ко песна