1/90 Протеински П:јаболко и кафе Р:Плескавица и салата +лебче и супа В:Плескавица и тиквички на скара и салата домат и карфиол
Штом @ТедИ11 is back, се враќам и јас. Знам дека таа е упорна до крај па барем ќе имам друштво. Ден 1 - појадок
Јас сум 8ми ден денес, @ТедИ11 ќе ни дава идеја за готвење. Цело време следам шо се дешава на групава *
Баш ме радува што ве мотивирам... 2/90СКРОБЕН П:зелен чај и јаболко Р:компир,норков,карфиол и брокула печени и краставица В:исто...
Дали за јгх ден може приемр макарони за ручек пола доза макарони за вечера и црно чоколадо? Или мора благо плус црно чоколадо?
Не ме сфаќај погрешно ако пишам некогаш ама има во диетава мн клучни работи Лебот,супата,темното чоколадо и јатките без нив ништо... Ја држев диетава еден циклус без леб да јадам немав резултати... Диетава е уствари јагленохидратна нив ги регулираме...
Поздрав душтво. Еве ме и мене повратник на диетава. Денес 12 ден овошен. Слика немат. На мени: банана, мандарини, микс јаткасти и суво овошје. Првиот овошен ми беше страшен, дека пред да ја почнам диетава си јадев Бога ми сѐ и сешто и оп наеднаш менвам се. Многу ми беше тешко да не посегнам по ништо ама машки издржав. Не се мерам, не ни имам асална вага ама вака е поубо. Стомакот одма ми спласна и ми се врати чувството на леснотија, иначе константно потечено се осеќав. Ќе ве дружам и јас отсега и со слики и со рапорт секој ден.