Денес 16 ти ден. Овошен П: јаболко и турско кафе Р: банана и индиски ореви и чај В: мешана салата и може малку сончоглед да грицнам
Мене денеска 15ти ден јаглехидратен Сабајле огромно јаболко, па шпагети со печурки и лукче и штрудла за вечера и ред црно чоколадо
17/90 Протеински Д: само чај со лимон и мед Р: стек со салата В: манџа зелка со свинско. Денес имам грешка, ама дома имам манџа, а на работа неможам да ја понесам , па затоа ке земам само стек и салата од некаде
Здраво унки Еве и јас ви се придружувам.. Денес 3/90 Јх П-јаболко и кафе Р-геврек и маслинки В-пудинг од чиа и ред црно чоколадо
Здраво друштво да се пријавам и јас од денес ќе ве дружам,се надевам ќе успеам посакајте ми среќа 1/90 протеински Д:јаболко и кафе Р:варени јајца и салата В: исто јајца и салата
Ве дружам и јас од денес. За вечера не се јаде леб така? Имам многу за симнување, за колку дена да чекам резултат? Сакам до Нова година 7кг.
13/99 протеински роденденско мени... Појадок:кафе и јаболко Ручек:копани без коска и кожа печени со зеленчук(прокељ и тиквичка)
18/90 Скробен ден Поручек: Мандарини Ручек и вечера: Посна сарма Зезнато ќе ми е за в недела, пошто ми се паѓа овошен а цел ден ќе сум по гости.