14/90 Скробен ден П:јаболко и кафе Р:салата со пченка В:исто...со помалку пченка Инаку и тортата еве ми ја ме изненади сопругот...ии пробав не кријам
Девојки почнав и јас со ун, два дена успешно завршени. Макароните или шпагетите дали само со доматно пире се јадат или може нешто друго во комбинација со ова?
Mozes pecurki so nekoj zelencuk da proprzis i domata stavi..da go zbogatis vkusot. I ako si ljubitel na brokula,karfiol ova ti e prevkusen recept
Ти благодарам многу, ќе пробам обавезно. Денес сепак ме израдуваа дома со пица вегетаријанска ммм. Само се надевам дека ќе ми успее диетава...
15/90 јх П:јаболко и кафе Р:веге тортиља(другите скара јадеа)-(кромид црвен и печурки имав на скара) В:парче торта 16/90 ОВОШЕН Почнувам со јаболко попат за на работа ....
Здраво,јас ја имам држано оваа диета и кај мене се покажа одлична.Ослабнав окплу 10тина килограми што за мене беше успех.И кај други имам слушнато дека слабеат и убаво им оди со диетата.Јас лично само сс придржував со храната,не вежбав и не одев на теретани и слично.Најбитно е да се следи редоследот на храната и да се внимава на неа.Килограмите сами ќе се намалат и вие ќе се почувствувате поубаво.Не е ништо тешко ниту страшно,напротив ќе видите колку ќе ви биде лесно,убаво,а притоа ќе бидете најадени во секое време.Единствено имав проблем со овошниот ден но јадев живи кикиритки меѓу оброци и тие ме заситуваа.Најбитно е да не се мешаат различни видови на храна туку да се придржувате според намирниците за секој ден. Ви посакувам успех и посакувани резултати.
Вчера овошен ден и желудник ме болеше од овошјето, нови навики Денес почнувам втор круг- протеински ден. Доручек: две киви Р: варени јајца, маслинки, супа, кришка леб и краставица В: исто
8/90 Овошен Од се по нешто(јаболко,круша,банана,мандарини,бадеми непечени) 9/90 П-2мандарини и кафе Р-1кременадла,салата шопска и супа В-само салата шопска
Денешниот протеински ден бев цел ден на работа и со добиено, правев прекршоци од утре нема Се мислам утре за ручек дали компир или ориз. И дали со оризот смеам печурки? Со што комбинирате?
10/90 Скробен П-банана и кафе Р- салата компир,зелка и морков(се заедно) и кришка леб В-пола од салатата