Здраво феминки. Сакав да прашам дали може да се подели овошјето едно на сабајле и едно помеѓу ручекот и вечерата.благодарам
18/90СКРОБЕН П:стандарт Р:салата со хељда В:исто 19/90 јх П:исто Р:макарони и зеленчук..свежото на работа го додадов... В:СОВРШЕНСТВО...
Здраво унки Вчера протеински ден,ама си направив грешки си каснав што не треба.. Денес почнувам од почеток се надевам без вакви грешки 1/90 Д-мандарина и кафе Р-на сликата В-половина
Добро е што признаваш и гледаш дека си згрешила....но неможеш на секоја грешка да почнуваш одново ....сите грешиме понекогаш...продолжи каде си застанала и за нареден пат пред да згрешиш размисли....не ме сфаќај погрешно
29/90 протеински (водениот не го држам) П: турско и малку индиски оревчиња Р: три јајца со лепче В: две јајца и супата и салата
Се немам мерено, ама има некои денови шо праев многу грешки. Планирам да се мерам овие денови, па ќе пишам колку сум намалила (иначе имам околу 10кг за намалување)
Здраво дами темава некако умира полека но сигурно.... Денес ми е 52ден... Со ситни грешки добро се држам .. Како напредувате вие?