Како ги поминувате овошните денови? Од понеделник почнав, ова ми е прв овошен ден и гладна сум. Претходните денови не бев гладна, плус не јадев се што треба, супата ми е вишок.
Ја држев диетата 1 ипол месец и ослабев 6 кила од кои вратив само 2 по пауза од месец дена и секако без многу вардење што и како јадам во текот на празниците. Денес почнувам одново. Сакам да прашам дали некој тука паралелно и вежба и како ги издржува тренинзите кога е овошен ден ?
Денес ја започнав диетава . Плескавици 2 со салата (супа не направив) Вечера исто - половина Се надевам нема да згрешам , надежна сум
Решив и јас да се пробам Вчера ми беше прв ден, протеински го истерав некако... Денес скробен П: Две мандарини Р: Полнети пиперки со ориз и парче леб В: Половина
4/90 Овошен ден До денес добро ми оди. И овошниот е ок. Само како ќе се спие вечерва. Со овошје со зеленчук
Фала. Во тие табели не ги најдов во делот салата. Знам дека менуваат месо и затоа не знам во кој ден да ги јадам, дали на пица тесто да ставам само кечап или и печурки може.
Здраво девојки како оди?Ве следам редовно па решив да се најавам пак (ја држев диетата пред 7-8 години многу солидни резултати имав тогаш,ме има во форумов од порано со извештаи)Буквално ја магистрирав оваа диета со одржуванје со комбинации ,подоцна со нутриционисти ,ама од тогаш до сега свашта се случи па решив да и дадам уште една шанса ..но некако многу тешко сегаИако редовно вежбам (моментално на Орбитрекот секој ден по 1Ч)пијам вода повеќе од доволно ,активна сум колку што ми дозволува ситуацијава здраствена,ни порано ни сега нејадам после 18/20 ч ,не мрдам никако со моите вишок 5кг .Знам дека не се многу ама незнаете колку сум опседнана со нив, доволно труд вложувам ама ете .. Се ми е во ред со комбинациите ,избегнувам благо т.е не јадам благо воопшто ааама затоа пак во овошен никако да застанам кај 100 гр јаткасти плодови знам дека ми е грешка ,ама кој си признава му се простува и засега сум кај 11 ден мислам ако ги скратам оние денови што зедов еднаш бадеми и вино во еден скробен тогаш сум уште помалку..навистана не ми е проблем само со смути да го поминам овошниот го сметам за детокс ама како што кажав ако има бадеми во близина отиде ...И постојано си ветувам не така ..Еве си давам време околу еден месец најмногу да имам барем нешто за мотивација см,кг што и да е само да тргне инаку отиде паметотАх да не заборавам да кажам до пред да почнам со ун не ми успеа ни со нутриционист безразлика што со програмите немав ни една грешка,ах да ретко стасувам со 3 оброци бидејки касно ми е ручекот во принцип салата со уште некоја намирница да го обележи денот во зависнот што треба протеин ,скроб ,јх и немам потреба од вечера ...Има некој со слично искуство ?Има шанси да ми успее и покрај тие грешки знам и дека е се индивидуално ама или да пишам пропаднато од почетокСепак среќно на сите
Соте или сос со кари. Ама повеќе калории има на тој начин. Ама зависи и како го јадеш. Јас скоро почнав и стек само во фраер правам.