Денес треба за ручек посна пица И за врчера исго, тоа знаци една цела и вечер пола пица? Не е многу? Иначд мала е
Еве ме мене пак ! За еден ден можам да качам две кила кои после ми треба еден месец да ги симнам ама не ги симнувам туку уште качувам зачаран круг . 68 кг моментално , волку бев пред да се породам со близнаците цел ми се барем 58 веќе вежбам со личен инструктор , јога , еднаш неделно до средно Водно и возам точак . Годините си го направија своето ама и стресот што го лечам со јадење ама количинско јадење . Ќе се дружиме колеги ! Лесно на сите!
Трет ден денес и наместо јаглехидрати пак свртев на протеини ( јајца ) пошто иначе ќе треба да ги фрламе од велигденов . Не е баш сјаен почеток ама секако од јаглехидратниот ден стагнирав секогаш со килажата.
Јас и вчера и денес овошен малку од Велигден да се вратиме за тие два дена. 78 ден ми е денес а утре ќе јадам јајца за протеински да не се фрлаат. Место јх сакав овошен и ете два дена успешно издржани. Пак почнувам уште една тура од 3 месеци кога ќе завршам.
Zdravo devojki planiram da ja pocnam dietata pak, porano ja drzev ama odamna i imav solidni rezultati...e sega me interesira sto pravite koga ke pogresite nekoj den, odnosno vi izleguva rodenden, matura i slicno, dali jadite se pa prodolzuvate od kade ste zastanale ili strogo se drzite i na takvi denovi?
Супер. Браво за тебе, пример за сите тука си ни. Јас никако да издржам повеќе од 15 дена, слаб карактер сум.
Не си слаб карактер , нормално е да паднеш ама победата е во тоа да станеш. Некогаш и периодот е таков што ништо не ни успева. Биди упорна!