Проблемот кај мене е што јас сум перфекционист. Или се' или ништо. И најмала грешка ако направам јас паѓам психички и не продолжувам туку се враќам од почеток. Инаку да, имаш право за напишаното.
Здравоо унки..Ова е втор мој обид,се надевам ке издржам до крај. 7/90Јх П- две јаболка Р-шпагети во доматен сос В-парче торта,ред црно чоколадо
И покрај мај (скари) издржав машки... Печени тиквички на скара и печени лепчиња на скара... И салата Е признавам каснам малку мевце Денес ВИТАМИНСКИ 8/90
Јас стартувам утре. Кој ќе ме дружи? Дали смее да се пие чај за слабеење додека се држи диетава? И дали има некој што оди во смени и држи ун? Кое време ручате и вечерате?
Јас одам 1ва и 2ра смена... Чај можеш да пиеш зошто да не... Кога сум 1ва си носам од дома или комбинирам нешто од работа(во маркет работам) најчесто салатата ми е спремна пр:миена марула,зелка сецкана па ја доправувам на раб. Околу јадењето На 1ва,појадувам и ручам на раб. Наутро пиеме кафе и каснувам овошје и ручам околу 10ипол 11... вечерам околу 6 тогаш и мм си иде од работа и така сум навикната,меѓувремено ако ми се јаде јадам само салата или некое овошје... А на 2ра.. Појадок пак рано ми е околу 9...а ручам кај 12пред да испаѓам на работа и вечерам околу 6... Се зависи колку имаш време и во колку си навикната да јадеш....
Здраво дами Иако Вторник ми е како Понеделник Иако Мај се понаша како Септември Јас решив да си го разубавам денот... Денес ми е 9та ден што значи ми поминаа само 2 овошни/витамински денови веќе имам резултати какви такви мои се Наредно мерење ќе ми биде после водениот ден...
I dali smeat za rucek pohovana tikvica ili brokula prvite 3 dena (bez jajca samo so lebni troski i vo multikuker)
Девојки како сте задоволни од резултатите што сега од диетата? Јас ја држев пред една година и чувствував многу глад посебно секој витамински ден. Издржав 14-5 дена имаше видливи резултати. Доколку имате совет како да се совлада гладот предложете. Јас сум 68кг и сакам да симнам 8. За колку време отприлика би се симнале од ваше искуство?
Јас сум 68 и сакам да симнам десет . Во овошен до 12:00 пазам на два часа да биде ама после јадам кога ми се јаде.. така издржувам уствари омилен ден ми стана
Откако се породив само од оваа диета успеав д а ослабам . Прво едно кило и стои така два месеци со тоа што на обем се топам и после и колцата надоле.
Јас работам по 12 часа, ќе видиме како ќе биде. Денес денов одлично ми помина. Сега ќе спремам ручек за утре.
Denes 2 den, Pojadok, banana Rucek, varen oriz so grasok, pcenka, kromid, piperka, morkov, tikvicki vo multikuker peceni, maslinki, edno lepce integralno, domat, kromid Vecera pola od rucekot + krastavica i domat