11/90Јх Д-две јаболка Р-геврече со маслинки В-чиа пудинг со јагоди и банана 12/90 Овошен Започнат со 5 смокви, за два часа веројатно ке си направам некое смути, за крај марула салата
Во јх ред црно чоколадо е плус... Значи пр јадеш шпагети вечераш сладолед или палачинки и јадеш црно чоколадо...
Во овошниот најчесто го почнувам со овошје под саат не гледам никогаш јадам кога ми се јаде е сега колку што знам пред 12год бар така беше со правилата сега се е изменето.... Ако јадеш овошје и после салата нз каква и да е послемто не се јаде пак овошје... Обавезно 100гр јатки несолени најдобро бадеми ако те фати криза за благо касни 1-2урми И тогаш беа забранети бананата,грозјето и лубеницата... А сега се се јаде и јас јадам банана ама кога морам ако немам друго нешто јаболката е најдобра а од салати црвена или зелена зелка,краставици...
Ден1: П: јаболко Р: омлет со печурки и салата В: пола од ручек Ден2: П: банана Р: печен компир и салата В: пола од ручек Ден3: П: банана Р: макарони со доматен сос В: нешто слично на пудинг почнав со 67.
Што се тие зелените како топчиња?Можеш да ја пишиш постапката како ги направи? Ќе ја почнам диетава наскоро и јас. Oвој овошниов ден ми е предизвик, не ми е страв од него туку од водниот ден, ама добро не сум уште стасана до него ..
Јас денес ја почнав диетава, сакам да ослабам барем 5/6 кг, сега имам 61.. Дали навистина во третиот, јаглехидратен ден се јади 2 парчиња торта за вечера? clap:
За 4 дена -1кг дали е во рамки на нормала? @Hanaaaaa17 Да, 3тиот ден - јх за вечера имаш две опции, првата е парче торта/палачинка/пудинг или благо по твој избор + ред црно чоколадо со повисок % на какао ИЛИ пола од ручекот + ред црно чоколадо.
Хелоу по 16896 пат Ун дружино Денес ми е четврт ден, значи овошен, т.е витамински и затоа комбинирав и салата без масло, сол и киселина, каснав и неколку семки од тиква и издржав некако еве. Имам многу за симнување и се надевам сега ќе одам до крај Добра волја и издржливост до сите
Денес 8ми ден - овошен Се надевам наскоро ќе има резултати. Со хроно бев повеќе најадена, ама со ун ми е многу полесно, нема готвење толку.
13/90 Протеински П-јаболко и кафе Р-месо на скара,салата,1кришка леб и супа В-пола од ручекот 14/90 Скробен П-банана и кафе Р-компир манџа,салата,кришка леб В-пола од ручек 15/90Јх П-јаболко и кафе Р-вегетка В-палачинки,ред црно чоколадо
Навистина нема готвење толку, затоа и јас ја држам УН. Инаку, сакав да ве прашам како ја правите супата? Нели не треба да се јаде со резанци фиде, бидејќи содржат јаглехидрати. Јас ја правам со парчиња рузмарин, малку оригано, кари, веѓета и толку. Е сега не е највкусна на свет, ама се издржува само за протеински ден Едит:Денес 5 ден-протеински Доручек:Банана и горко кафе Ручек:Пилешко месо, едно парче леб, шоља супа со зачини и салата. Вечера ќе биде:малку месо и салата.