Дури и многу е толку изгубена килажа за 3 недели. Пола кг до кг неделно е нормално да се слабее. Повеќе од тоа не е ни здраво. Терај си, на прав пат си.
28.05.22 Скробен ден Појадок : Банана Ручек : Две полнети пиперки со ориз и краставици салата Вечера : Пола од ручекот
Super devojko , mene mi e 27 mi i sum -4kg ... Da prasam, mene mi e zadutre voden, voda so limon smee znaci, a voda so citron? Bilni i ovosni caevi ili samo bilni?
5/60 Протеински Појадок: Јагоди Ручек: Пржени јајца со тиквичка, домат, леб плус супа. Вечера: Салата 6/60 Скробен Појадок: Јагоди Ручек: Гравче, салата краставица и марула, леб. Вечера: Малце гравче.
И јас сум сеуште тука Ден 21ви протеински, досега минус 4кг. П: круша Р: печено пилешко и марула салата В: месо Грицнав малце сончоглед, што ми е грешка за денес, ама не можев да одолеам. Вчера ми беше роденден, мене овошен, бев умна и успеав да одолеам на се. Си пиуцкав смути и вода. Не ми беше ни тешко. Сеуште ја немам пробано тортата, си чувам за ЈХ ден.
Zdravo imam edno prasanje dali ima nekoj iskustvo so dietava dodeka doel i dali smeam da ja zapocnam se dodeka maleckata cica?
Јас ја држев додека доев ама малата беше веќе година и нешто јадеше се а цицањето и беше разонода ако ме сфаќаш.... Ако е мала и ако сеуште пробувате вкусови поарно почекај уште малку...
Да..јас правев саси вода за на работа....чаеви можеш било какви...мој совет:кога ти е воден не седи дома земи шишето вода и испадни некаде по трговски,во природа било каде само да не мислиш на храна
Денес ЈХ, мислам дека сум почнала на 4ти мај. Значи ова ми е 27 ден. Утре 28ми овошен 29ти ден ли е воден? сум запишала дека сум почнала со 68кг сега конечно видов 64.7 дали некоја овде паралелно со диетата вежба? Јас да ама немам многу енергија после тоа ми се јаде многу
Јас вежбам и претходно кога ја држев диетава вежбав и ми е супер за енергија. Башка се осеќам лесно. Денес 22ри ден - скроб Сабајле банана, па ориз за ручек со салата марула. Вечера не знам, можи и да прескокнам. Ако не, ќе биди малце ориз пак. Ретко ми се случува да не вечерам, ама ако не ми се јади не форсирам. Башка се трудам да јадам без леб. Ретко каснувам црно лебче. Ова дека сакам да исфрлам леб сосема од исхрана.
Super pominav..si napraviv zelen caj so limon i go staviv vo frizider cel den toa, kafe i voda piev ...sabajle bev pregladna ama potoa pomina gladot
Овошен ден, мислам 24ти по ред Сабајле вагата не ме израдува и решив да не се мерам поќе. Битно јас убо си се осеќам.
Prav integralen leb e ili Tonus ili na Bio Dime. Tie od prodavnica sto se po 30,40 den ne se integralni, odnosno imaat nekoi 20,30% integralno brasno, a ostatokot e belo.
s Inaku jadam najcesto na Bio Dime, Tonus ne jadam odamna bidejki poveke pati koga sum kupila mirisal na muvla pa stativ deka gi prepakuvaat starite lebovi.
9/60 Протеински Појадок: Кајсии Ручек: Пржени цели пиперки, сирење, домат, леб и кисело млеко. Вечера: Пиперки со сирење. 10/60 Скробен Појадок: Банана Ручек: Леќа, леб, салата домат со кромид. Вечера: Леќа со салата марула и краставица.