Потполно се согласувам. Едвај издржав 5/60 Протеински Доручек: 2 портокали Ручек: Риба ослич филети печени во рерна со рузмарин, куркума и лимон и варени моркови и брокула Вечера: Исто, на пола.
19/60 Јх Појадок: Јагоди Ручек: Симит погача Вечера: Две палачинки, лажица сладолед и чаша какао без шеќер. 20/60 Овошен Цреши, јаболко, банана.
6/60 Скробен Доручек: кајсии Ручек: Варен ориз со брокула и морков Вечера: исто на пола 7/60 Јаглехидратен Доручек: банана Ручек: две парчиња пита со зелка Вечера: фереро торта
21/60 Протеински Појадок: Јаболко Ручек: Домат, сирење, леб и кисело млеко. Вечера: Сирење и краставица.
Ovosniot mene licno mi e najlesen, porano tesko go izdrzuvav, ama ovoj krug nekako epten mi e lesno, smuti pravam za cel den i toa e toa, cat oat koga sum mnogu gladna ovosni bombici 2-3 jadam i tolku. Mnogu voda se podrazbira. Barem nema gotvenje hahaha
Здраво од денес и јас ве дружам 1/? Протеински ден П: цреши и кафе Р: риба конзерва, салата и шоља супа В: половина од Р многу вода и зелен чај испив
22/60 Скробен Појадок: Цреши Ручек: Варени компири па запржени со црвен пипер, едно мало кришкиче леб и салата марула. Вечера: Исто 23/60 Јх Појадок: Цреши Ручек: Симит погача Вечера: Две чоколатца и чаша какао без шеќер.
Мене не знам кој ден ми е точно, мислам 37ми - протеински со то што воден ден не држев. Поручек - банана; ручек - 3 јајца и салата; вечера ќе биди едно јајце на око и салата. А да, и супа денес, иако претежно ја заборавам. Овошните ми се строго на овошје, единствено ме спасуваат 100 грама јатки и смути си правам цел бокал и си пијам цел ден. Иначе едвај го издржував.
8/60 Овошен Бавна но сигурна смрт пак едвај го издржав ама денес кога станав бев горда на себе што успеав. Храна: банана за доручек, после тоа моркови, кајсии, зелено јаболко, портокал, цреши, патлиџани, на крај уште една банана. 9/60 Протеински Доручек: Банана Ручек: Печен пилешки стек со куркума, рузмарин и црн бибер, печурки и салата од патлиџан Вечера: Исто на пола со салата од краставица Што мислите, кога е најдобро време да очекувам барем минорна промена? Веќе вака се чувствувам полесно, барем не сум bloated цело време како што бев пред диетава.
Дозволено е до 100 грама јаткасти плодови (не одеднаш) во овошен ден. Јас јадев по пет-шест бадеми или ореви или лешници непечени со овошјето и јадев на саат или два па полесно ми беше пошто почесто јадев а јатките даваат енергија.
10/60 Скробен Доручек: кајсии Ручек: Манџа грашок и свежа краставица салата Вечера: исто, пола Не знам дали е грешка, но јас со ручекот не јадам кришка леб тие денови кога треба. Во принцип не сум фан на лебот, не бев ни пред диетава.
Ден 39ти. П: јаготки, Р: кифлички со кечап, В: парче торта. Некако темното чоколадо го изоставам. Ќе се потрудам денес да каснам еден ред. Вчера на скробен, јадев ориз и салата.
Мене во јх ден кога јадам благо после и чоколадо ми е мачно, многу благо ми доаѓа, затоа варам какао без шеќер исто е 24/60 Овошен Банана, цреши, вишни, бадеми и чаша сок од круша.
11/ Јаглехидратен Доручек: банана Ручек: Нудли со кечап Вечера: едно тенко парче крем торта и турско кафе
25/60 Протеински Појадок: Јаболко Ручек: Печурки, ќебапчиња, леб, салата домат со кромид и супа. Вечера: Исто без леб Веќе се приметува дека сум ослабена, не знам колку кила симнав немам батерија на вагата ќе почекам уште малце за мерење.