Еве јас да пишам. Ја држев скоро три месеци. Без лаги и превари, се како што треба, освен водениот ден. Ослабев 8-9 кила. На крајот на диетата вклучив и спортување и ослабев уште 3- 4кила. Веќе не сум на диета повеќе од два месеци, но ми остана за доручек овошје само и продолжив да спортувам. Од 73-74 кила сега сум 60-61 во зависност кој период од месецот е.
Филети не се дозволени, банана, грозје, тиква, мешање месо со сирење никако Гледаам и рецепти мешате све, кога ја држев пред 10 и кусур години ова беше забрането затоа имате слаби резултати Јас тогаш за 1 месец скоро 12 кг ги изгубив плус и вежбање
Јас на овој принцип и оваа исхрана ослабев 10 кг за месец ипол. Не мора да се влага толку во филм да не смее ниту банана да се касне за доручек, во упатството стои дека смее 1 банана или две други исти овошки. Плус филетите се печени риби - здраво месо, не се пржени филети. Како и да е, секој со своето, јас остварив супер резултат и тоа не ја ни држев до крај со ваков начин.
Здраво диетава ја имам држано преку 20 пати и никако не можам да ја издржам до крај,,,,,ме фаќаат кризи и ја прекршувам после 15етиот ден.....од денеска ке ја започнам пак и се надевам дека ке можам да ја издржам до крај. Проетенски ден 1/90 Два портокали Парче стек печен на скара и шопска без сирење Пола од ручекот
Дечки нели се враќаат килата после диетава многу брзо? Го има тој јо-јо ефект со неа? Јас би сакала да ослабам што е можно повеќе за два месеци горе доле бидејќи имам сега 85 кг а би сакала барем до 70 кг да стигнам затоа што сакаме со сопругот бебенце а со оваа килажа моментално не се осудувам на тоа…
Here we go again 1/90 Протеински Пoјадок- Крушки Ручек- Две варени јајца со авокадо и тостирано црно лепче плус супа Вечера- Ништо
Има некој шо ја држи? Да си разменуваме мени хаха. Вчера ја почнав, нормално првиор круг ми е со утки стално, потоа се оправувам. Да не ми дојде шок.
Еве јас Ќе дадам шанса на диетава, мене денес ми е прв ден и имам голем вишок на килограми. Ден 1 Д-Две мандарини Р- Свинско месо пржено на малку масло со малку пиперки и модар патлиџан од тегла, зелка салата и домашен р'жан леб. Може малку повеќе изедов од лебот, ама со мало дете сум и да не се откажам веднаш. В- Пола од ручекот. Со лесно!
Еј супер, нема да бидам овде како сама со себе да си зборувам. Добредојде и со лесно Денес јас вака: Ден 2: