Ден 2 Д- Банана и кафе Р-Компир,салата и парче леб. В- Пола од ручекот. Вчера убаво и лесно го поминав денот иако ми беше страв дека многу ќе сум гладна, ама издржав. Најмногу ме плаши овошниот ден, се мислев без него да ја држам диетата ама нема да има убави резултати.
Здраво унки ,ви се придружувам. Цел ми се -20 кг се надевам ке издржам до крај. Денес ми е 4ти ден Банана,јаболки,бадеми,салата зелка и многууу вода.
Пред 5-6 год ја држев диетава, ефект има најголем од сите диети,сакам пак да ја држам ама сега одам на работа и тамошното јадење тешко дека ќе го ускладам си деновите. Месо има секој ден.
Ако витамискиот ден се започне со овошје така и треба да заврши, не треба да се меша овошје /зеленчук, барем така знам.. со лесно Благодарам, исто и вас
Јас мешав овошје и зеленчук,бадеми и лешници исто јадев и пак имаше ефект Многу убаво изгледаат макарониве . Со што се?
Месо оди со супа. На првата страна пишува дека може но тоа е стара верзија на диетата, месото и јајцата не се мешаат со млечни производи. Кога ќе имаш млечни производи за протеински ден тогаш може јогурт.
да ама секој четврток има тестенини а петок грав. Нема да можам да ускладам. Но сепак ќе пробам, добра ти е идеата.