Абе знајш како Не ја држам толку строго некогаш знам малку повеќе да каснам или малку смоки да јадам И овој водениов ми е како казна за згрешеното
Јас водениот еднаш го држев пред многу години и го издржав полесно од овошниот ама сега уште не сум решила дали ќе го држам,можно е Денес протеини П- банана Р- шопска,тонус и јогурт В-сирење,пиперки и патлиџан
Вчера овошен,поминат тешко но без грешки Денес протеини Д-праски Р-јајца,тортиља и домат В-јајца со салата
Јас ја почнав диетава и после два дена ми покажа минус 1.1 кг а правев грешки. Протеинскиот ми е најлесен и омилен. Скробниот фино го испланирав со ориз ама ме зезнаа за вечерата во бифето на работа немаа рижото па земав гравче со салата. Денес јх пак направив грешка, земав растурена сарма да пробам не изедов количински многу ама сепак е месо. Јадев ѓеврече со ајвар за ручек и палачинка за вечера. Трите доручеци ми беа праски. Мафиниве со што се? Претпоставка е дека нешто како проја ама јас неа ја сакам со сиренце или јогурт а тоа не смее во јх. И оние бомбиците со сирење и шунка како ги јадеше во протеински коа не се мешаат два протеина?
Никој не ме дружи на темава Вчера успешен овошен,без грешки Денес протеински Д-банана Р-стек со салата и тонус В-стек,печурки и салата
Тука сум и јас, малку одмор па се враќаме во нормала. Се обидував да не грешам премногу. Од вчера си продолжив. Денес скробен д-две праски р-печен компир и салата в-истото