Денес овошен... Девојки имате ли резултати?Кај мене се познава малку разлика во огледало ама вага послабо,како е кај вас?
Не сум вагана еднаш месечно планирам ама вака добро е и не осеќам подуеност , колку толку си имам еден ред земено Денес скроб Праски Компир манџа со грашак и салата и едно парче тонус Вечера пола
Денес протеински Д-праски Р-домашна пастрмајлија со пилешко В-истото Во однос на резултати, има, вишок ми се уште неколку килограми кои најтешко се симнуваат, ама барем не качувам килажа, не сум надувана и полесно се чувствувам.
Па сега, точно не знам, мафините се само со спанаќ, а кифлите домашни а тесто нели смее. Јас секогаш јадам тоа, па имам резултати. А дали е правилно не би знаела.
Пешачам многу а со водава малце потешко Јас сега почнав се да јадам барем не ја качувам килажата некогаш и кило две ќе ослабнам,а кога не јадев никаков леб,по благо не сум,по месо не,место да ослабнам што не јадев се поправив,затоа сега јадам се ама по малце,со диетите на некои им се враќале килограмите затоа страв ми е .