Јас напоменав дека немам многу вишок, со оваа диета симанти ми се околку 5 кг, за подолг период и неколку прекини. На овој начин успевам да ја контролирам тежината, да ја одржувам, бидејќи во спротивно ќе ја зголемам веднаш. Вака знам што треба да јадам тој ден и толку. Кога сум повеќе гладна количината е поголема ама не мешам со други работи и немам проблем.
Вчера скроб Д-лубеница Р-ориз и салата со парче леб В-исто без леб Денес јх Д-праски Р-кифли и пинџур В- сладолед
вчера скроб д-праски р-грав и салата со леб в-исто денес јх д-праски р-тортиља со зеленчук в-сладолед
Здраво дечки Одамна не сум пишала,сезона на одмори.. Немам нешто резултат иако се придржував доста строго. Порано имав убави резултати со диетава,сега не Ќе видам што,како,можеби пак ќе свртам уште еден круг не се знае
Вчера протеински Д-сливи Р-парче месо и салата В- салата, не ми остана месо Денес скроб Д-праски Р-печен компир со салата В-истото
Здраво на сите, Јас почнувам со режимов на 16ти Август Дали е стандард UN диетата или имате некои модификации и дали во водениот ден пиете вода со лимон и чаеви и кои чаеви ги практикувате Ако почнува уште некој оваа среда ајде заедно Поздрав
Мислам дека најдобро ти е да си ја држиш диетата правилно,без модификации и ќе имаш добри резултати бидејќи прв пат ја држиш.Во воден ден можеш да пиеш вода со лимон и чаеви незасладени.Со среќа