За прв пат вчера ја започнав ова диета. Ќе видиме колку ќе изгубам. Сега имам 71 кг. 2 ден- скроб Д-сливи Р и В - компир салата
вчера јх д-сливи р-кифли и пинџур в-сладолед денес витамински грозје, сливи, малку лешници и вечер салата
Здраво, јас ја започнав диетата пред 3 дена, сега сум ја јахлехидратен ден и имам две прашања. Прво: дали можам денеска да јадам макарони со сирење или кашкавал, со оглед на тоа што гледам дека на овој ден се дозволени торти и колачи во кои има млеко а и општо млеко е дозволено. Исто така друго прашање ми е со кој ден би требало да заврши диетата? Мене ми е логично да треба со овошен ден ама како што рачунав мене нема така да ми заврши, и дали треба да продолжам уште ден, два, три за да завршам со овошен ден или да си ја завршам на 90ти ден без разлика кој ден е. Ако знае некоја членка што ја држела ако може нека одговори, фала премногу
Ne e dozvoleno sirenje I kashkaval vo jaglehidraten den , a ako gji drzis I vodenite denovi togas tretiot voden den ti e 87 den I posle kje prodolzis uste 4 Dena I zavrshuvash so ovoshniot den .Kashkaval voopsto ne e dozvolen da se jade vo ovaa dieta , a sirenje se jade vo proteinskji den .
Помина летото,сите се откажаа од диети Време е да се ослабнува за Нова Година Нов почеток од вчера,протеини д-банана р и в - стек и салата
За вчера не сум пишала Витамински - овошје и зеленчук Денеска протеини ама уште не сум смислила што ќе се јаде
Јас целосно не сум ја прекинала, се обидувам да се придржувам ама ништо строго. Битно ми е да ја одржувам оваа килажа. Во иднина ќе видиме.
Што колку,количината што се јаде? Еден тањир полн шпагети,само со сос од домати и оригано,две палачинки со крем..