Искрено,ми досади диетава.. Нешто во последно време воопшто не ми одговара,овошните денови ми се мачни.. Мислам дека е време да пробам друг начин на исхрана,ќе пишам..
Ја држев диетава лани, ги издржав сите 3 месеци и ослабев многу. Воден никогаш не сум држела, не ни планирам, и сепак има одлични резултати. Пробав повеќе ама ниедна не ми успева да ја издржам до крај како што можам оваа и најлесна ми е и се осеќам најадена, освен во овошниот што ме фаќа кризи ама се издржува, така да еве и се вратив пак, wish me luck 6/90 Д: јаболко Р: печен компир со печурки и морков, кришка интегрален црн леб, салата В: пола од ручекот со салата Ќе ме дружи ли некоја девојка или сама сум? Ајде да ја размрдаме темава, па до Нова година да се направиме мачки.
Изгледа сама ќе си пишувам 7/90 Д: банана Р: ѓеврек со малку малиџано и салата В: палачинки со крем, ред црно чоколадо
Zdravo. Ja pocnav dietata denes i porano sum ja drzela i sekogas sum imala dobri rezultati. Sakam da prasam dali stagnira slabeenjeto ako se napijas na primer edna casa vino ili rakija so rucek? I malo potsetuvanje ve molam, za jh den kolku grama smeese za rucek a kolku za vecera?
Здраво на сите кои ја држите диетава, сакам да ја почнам понеделник, па ме интересира дали на протеинскиот ден може да се јаде риба лосос на пример наместо друго некое месо? Јас еве денес купив се што ми треба за една недела, па ќе ја почнам во понеделник и ќе пишам за една недела дали забележувам почетна промена
Оваа диета е поише за луѓе со поголема килажа, не за за симињање на само 6-7 кг ама ок штом сте решени. Пробајте, ако е за вас и ви одговара на организмот, супер. Само, зборот ми е и дека без вакви рестрикции во исхраната би ослабеле и би имале успех, нормално ако се придржувате до планот. Сум ја држела порано, за околу 4 месеци, може и помалце изгубив 22 кг, без строго ептен придржување но со редовна физичка активност. И мене многу ми одговараше тогаш но индивидуално си е тоа, секој организам е различен па така самите ќе приметите дали е за вас или не е, сепак универзална диета е, а не персонализиран план на исхрана. Со среќа нека ви е.