Успешно завршена УН диета. Многу придобивки од истата, многу експериментални рецепти со намирниците кои се дозволени. Денови во кои скокав до плафон со секој симнат килограм и денови кога кризирав за храна ама мотивот преовладуваше. Ме радува седмицата на вага, а единствено што изгубив се 17 kg. Во посакувам успех на сите што сте на диета и резултати подобри од моите. Не се откажувајте.
Браво,одличен резултат,17 кг за три месеци е супер. Се надевам дека барем сличен резултат ќе имам и јас. 4/90 Денес витамини
5/90 Протеини д-банана р-пилешки стек,салата и тонус в-стек и салата Супата и чоколадото не ги пишувам бидејќи се задолжителни
Од петок не сум пишала,а гледам и дека никој не ме дружи 6/90 Скроб д-киви р и в - гравче со салата 7/90 ЈХ Д-јагоди р-пица в-палачинки со мармалад од јагода 8/90 - денес витамини
11/90 д-киви р и в - тестенини со доматен сос,нема да јадам благо денес Девојки каде сте,почнавте ли со диетата?
Настинав лошо и не почнав уште. Од утре. Веќе менито ми е испланирано , секогаш го планирам однапред така, па еве го 1/90 Протеински Појадок: Портокали Ручек: Интегрална тортиља премачкана со сенф, пилешко месо, марула, домат и кромид плус супа. Вечера: Салата 2/90 Скробен Појадок: Банана Ручек: Грав , лепче, салата марула со кромитче. Вечера: Гравче и краставица салата.
Добро утро на сите сабота 13/90 - Протеини недела 14/90 - Скроб денес јх 15 / 90 д-го заборавив дома р и в - пита со спанаќ
Од утре и јас почнувам од почеток после празнициве Планот е: Доручек: 2 јаболка Ручек: 2 батака, зелка салата и парче леб Вечера: 1 батак и зелка салата
Три килограми само досега и тоа оние што ги симнав во првата недела. Порано диетава ми беше супер и симнував доста со неа кога бев помлада,сега некако се разочарав искрено...