Не е затоа што си била помлада, диетите се проблем не се решение, тоа е зошто секој нареден пат со почнување и завршување на вакви диети се помалку ќе гледаш резултат... телото си крева рачна нормално...адаптивен мехамизам е тоа... Здрав и фит животен стил е долгорочно решение,а не диети.
46.Откако ја поминав 40ката многу,многу потешко оди симнувањето килограми. Во обем не забележувам некоја промена искрено
Искрено,се откажав после 1 месец,преминав на здрава исхрана без шеќер и брашно. Сега засега сум задоволна,ќе пишам резултат наскоро се надевам..
Pechurkjite se neutralni namirnici moze da se jadat tri Dena oven ovoshniot , leb I domat mozes da jades vo jaglegidradniot den za humus ne znam dali I vo koj den moze da se jade .
Се приклучувам на диетата, 8ми ден овошен, на овој ден јадам повеќе зеленчук отколку овошје. Инаку до сега -4кг со оглед на тоа што имав стомачен вирус 24часа. И вчера место јаглехидрати помина скробен ден.
Од утре ти се придружувам и јас, понеделнички.. Пробував со разни диети краткотраен ефект и постојано гладна. Буквално се изгладнував само и после нагло премногу ми се јадеше. УН ми изгледа добар начин на исхрана така да од утре ќе си делиме мислења
Можеш како неутрален прилог секој ден освен овошен секако. Со јајце на протеински, со тестенини на јх и сл.