Колку килограми имаш за симнување? Штета што темата ич не е активна. Изгледа сите си ослабнаа и ги нема сеа.
Dali koa ste na un koristite nekoj suplimenti ja drzev pred da ostanam bremena namaliv 15 kg ama posle ao bremenosta si se vrativ na moire kg i sakam uste da slabeam ama nekako mnogu mi se vrti pa da kazete nesto sto da zemam, sumlivi tableti kupiv za energija nisto ne pomagaat
Добро утро Гледам никој не пишува во темава,изгледа никој не ја држи диетава Јас решив да и дадам уште една шанса Денеска 1/90 протеини д-банана р-тортиља со фета сирење,рукола и малку ајвар+јогурт(грчки,немав обичен) в-шопска со фета Малку неорганизирано бидејќи сабајлево се решив да почнам,ама од утре ќе биде подобро
Дефинитивно треба карактер. Ми треба и мотивација, да беше темата активна може по истрајна ќе бев, вака си прекршувам често.
Од поранешни искуства да,имам симнато двапати голем број килограми после бременост. Сега ќе видиме.. Јх 3/90 Д-аронија Р и В-пита со готови кори и спанаќ Црно чоколадо еден ред
Витамински 4/90 Од сабајле чиа пудинг со бадемово млеко,шумско овошје и банана Попладне салата зелка,цвекло и морков со лимон. За ужина ако ми се јаде мешано бадем,индиски и лешник една шака
Jas pocnuvam od utre imam nekoi lekarski pregledi vo dekemvri i ne sakam da me karaat tamu a i iskreno sram mi e baagi se popraviv od sladoledive letoska. Za utre kupiv i vo plan mi e. Odsabajle Jabolki Rucek Tikvicki zaprzeni so jajce i nesto salata i supa caska Vecera Edno jajce so salata @mimoza.mk bademovoto mleko kolku go cuvas otvoreno, imam edno otvoreno pred nekoi 4,5 dena ne znam dali cini da se kotisti uste, kupeno mi e od Grcka i se na grcki pisuva na nego ne mozam da najdam kolku dena stoi otvoreno
Знам дека треба да се потроши во рок од 4-5 дена ама понекогаш се случува и една недела во фрижидер да ми остане,го користам само за чиа и нес кафе,немам забележано никаква промена во вкус.Купувам бадемово што во состав има само вода,бадем и сол.